Til jer som også er så heldige at skal giftes ..


 

.. Så har jeg et lille tip til jer 🙂
Jeg blev nemlig kontaktet af Trine, som har den fineste lille intime brudebutik lidt unden for Viborg (Sayoui.dk) – om jeg ikke ville komme forbi og tjekke hendes udvalg ud. Så i fredags kørte min veninde og jeg et smut forbi og blev forelskede i hendes smukke, smukke kjoler.
Nu er der jo stadig over et år til at vi skal giftes, vi skal lige have lillebror først og jeg skal være færdig med at amme osv, så han kan blive passet under festen. Men altså man har vel lov til at kigge lidt ;o) Desværre kunne jeg ikke prøve nogle af de fine kjoler, da min store vom ikke helt kan presse ned i sådan en sag. Men jeg er ret sikker på at min kommende kjole befinder sig hos Trine.
Hendes udvalg er egentlig ganske småt, men hun kører ret meget i en stilart, og hvis man er til den – er man helt sikkert til alle hendes kjoler. De er ikke helt klassiske og prinsesseagtige, men lidt mere “stille og rolige” med masser af blonde, knapper og andre virkelig fine detaljer.
I weekenden er der i Scandinavian Center en brudemesse, jeg også har tænkt mig at stikke hovedet forbi. Her har Trine også sine kjoler med, så måske du skulle tage med? 🙂 På min instagram kører jeg lige nu en konkurrence om et par vildt smukke bryllups-stiletter, som Sayoui så sødt forærer en heldig én af jer, så smut også lige forbi der og deltag 🙂
Indlægget er sponsoreret, da jeg (hvis jeg kan finde en kjole som passer mig og mine drømme) indgår et samarbejde med Trine. Ind til nu vil jeg i hvert fald lige tippe jer derude, som har et bryllup i vente og stadig leder efter kjole. De her kjoler er lige mig, måske også dig? ;o)

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret