Idéer til julefrokosten


Så er julefrokosterne vist ved at være godt i gang, og måske du står og mangler lidt opskrifter til julebordet. Jeg har her samlet lidt af mine mest julede opskrifter. Når vi holder julefrokost i min familie, står menuen altid på rugbrød med alt muligt låågsus pålæg. Mine favoritmadder må være en sildemad med en god hjemmerørt karrysalat, et æg og lidt agurk og tomat. En fiskefilet med den samme skønne karrysalat og masser af citron er også at garantere på min tallerken. Her ud over er jeg ret vild med min mormors frikadeller og så selvfølgelig de klassiske tarteletter. En ting er dog også sikkert, min tallerken bugner med skønne kålsalater (det er ofte dem jeg medbringer til gildet) ;o) Jeg har som sagt samlet lidt til jer her, håber I kan bruge opskrifterne
Rigtig god fornøjelse og hyg jer alt hvad I kan i denne skønne juletid.
 

Idéer til julebordet

 Salater:
Søde julesager:

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret