Blåbær-mandel-citron smoothiebowlSå er der lynhurtige blåbærsmoothies på planen. De her er med frosne ægte blåbær (og ikke de mosebøllebær man ellers for det meste støder på) – ægte blåbær er blå hele vejen igennem, og så er de fyldt med sunde sager. De ægte blåbær indeholder nemlig mange flere vigtige næringsstoffer, vitaminer, antioxidanter, omega 3 fedtsyrer osv. Så hvis du kan få fingrene i de ægte, så prøv det :o)
Jeg har tilsat en banan for at søde, 1 avocado for at gøre den tykkere og mere cremet (samt for at oppe sundheden lidt yderligere). Desuden har jeg brugt lidt vanilje, citron til at gøre den dejlig frisk og så mandelmælk som har den lækreste smag til smoothies.
Her er nok til 4 mindre smoothiebowls, håber I har lyst til at prøve opskriften

Blåbær smoothies

 

 • 250 g frosne blåbær
 • 1 banan
 • 1 avocado
 • 1,5 dl mandelmælk
 • 1 drys vaniljepulver
 • skal af 1 økologisk citron

Pynt og toppings:

 • pistacienødder
 • kokos
 • afskallede ristede hampefrø (rige på de sunde fedtsyrer) – har en lækker nøddesmag
 • kiwi
 • hindbær

 

 1. Kom blot alle ingredienserne til smoothien i en blender og kør rundt til det har en cremet konsistens
 2. Top med de forskellige toppings og spis med det samme


Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret