Efterårshygge og 10 skønne efterårsretterEfterårsferien nærmer sig, og måske har du fri, måske ikke. Vi har desværre ikke en hel uges ferie sammen, men vi har da nogle dage og jeg glæder mig så meget. Vi tager et smut til københavn i morgen, hvor vi skal være sammen med familie og søde (savnede) venner. Vi skal gå nogle lange ture i det kølige, men smukke efterårsvejr, og bagefter hjem og drikke kaffe og spise boller (og kage) indendørs. Vi skal bare nyde lidt tid sammen, jeg har nemlig været på skole de sidste mange weekender, så det bliver lidt for lækkert med nogle fridage sammen. Jeg har planer om at vi skal tænde nogle stearinlys, bage nogle boller, læse bøger under dynen, bygge huler (Noah har noget for huler for tiden), se gode film og serier, gå rundt i uldsokker og hyggebukser og måske få lov til at sove længe.
Efteråret byder også på nogle lækre sæsonvarer, bl.a. er rodfrugter, blomkål, broccoli, svampe, græskar, æbler og grønkål nogle varer som er ret gode lige nu. Jeg har derfor samlet 10 opskrifter som alle indeholder de her skønne efterårsråvarer. Jeg håber I skal hygge jer rigtig meget i den kommende tid, og måske får tid til at lave en eller to af retterne her:
Ha den dejligste efterårsferie..

10 skønne efterårsretter

 

  1. Indisk simremad med blomkål, kylling og kartofler
  2. Pastaret med kylling, champignon, spinat og hvidløgsost
  3. Rodfrugtmuffins
  4. Oksekød og grønt i flødesauce med sød kartoffelmos
  5. Speltotto med græskar og svampe
  6. Rødbedetærte med gedeost, valnødder og honning
  7. Grønkålssalat med bagte gulerødder. avocado og appelsin
  8. Blomkålsrisotto med svampe og porrer 
  9. Æggekage med broccoli, cherrytomater og cheddarost
  10. Grønne spaghetti carbonara med kylling

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret