Ugens madplan: græskarsuppe, veggiedeller, grønkålssalat og kyllingespyd


Det er da godt nok begyndt at blive en smule køligere i vejret, man har lidt mere lyst til at stå et tæppe omkring sig, tænde nogle stearinlys og spise sin aftensmad i sofaen. Det kan du gøre i denne uge, hvor der bl.a. er skønne supper på menuen. Jeg har prøvet at finde nogle efterårsretter frem til madplanen. Blomkål, broccoli, græskar, grønkål, gulerødder, porrer, rodfrugter og spidskål er noget af det som er vildt lækkert lige nu. Derfor kommer planen til at indeholde en græskarsuppe, grønkålssalat og veggiedeller med spinat og porre. Her ud over er der lidt Thailand på skemaet, da du både får opskirften på en omgang pad thai og en thaisuppe med gris og grønt.
Madplanen rækker til 2 voksne og 2 mindre børn (der spiser knap så meget), lav gerne dobbeltportion, for at få det række længere, måske også til en portion til fryseren. Retterne er super nemme og ganske sund. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og spise rester, så det både gøres så billigt og så tidsbesparende som muligt.
Rigtig meget velbekomme..
 

Madplan uge 38

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret