Ugens madplan: pasta med kylling og tomatsauce, tomatsuppe og salat med hvidløgsmarinerede tigerrejer


Så er madplanen til næste uge klar.
Som sædvanligt kommer jeg med nemme og sunde hverdagsretter til hele ugen. Her er fokus på at genbruge råvarerne, både for at gøre det nemt og billigt, og for at undgå madspild. Retterne passer til en lille familie på 2 voksne og 2 børn (eller 2 voksne, hvor der så er madpakker til dagen efter).
I denne uge har jeg valgt lidt squashpasta vendt i den skønneste peberfrugtpesto og tilsat lidt kylling til den oprindelige vegetaropskrift. Så er der en sommersalat med basilikumspesto og hvidløgsmarinerede tigerrejer på planen. En pastaret med kylling, chorizo og krydret tomatsauce er at finde om torsdagen og fredagen. I weekenden kan I glæde jer til en tomatsuppe med friske krydderurter og nybagte gulerodsbrud.
Nederst medfølger en indkøbsliste, som du kan printe ud.
Rigtig god fornøjelse og god uge 32 til jer.
Psst.. vil du se sidste uges madplan, kan du finde den her! 
 

Madplan uge 32

 

 

Indkøbsliste


Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret