Lidt om mit (arbejds)liv på det seneste

Skærmbillede 2017-01-11 kl. 08.12.45
Phew.. Sidder lige med min røv godt plantet i sofaen med en kop kaffe i hånden og kigger over ud i luften, og funderer.. Hold da op hvor er den seneste måned fløjet, og jeg er blevet revet afsted. Sådan en måned hvor man ikke har nået en skid. Nu er jeg endelig på den anden side, og denne uge skal bare bruges på at catche op på alt det jeg er bagud med samt på at planlægge lidt indlæg til de næste uger, hvor vi tager på ferie og jeg derfor har planer om at trække stikket en anelse ud. Billedet her er fra vores periode i fotostudiet med Winnie, som har skudt et fint billede af Noah og jeg.
Jeg har det lidt ambivalent med de her travle perioder, på en måde er jeg vild med det. Jeg elsker at have travlt, tiden flyver og jeg er underholdt dagen lang. Omvendt er jeg ikke så vild med at komme bagud med alt andet end lige arbejde. I ved, der hvor man konstant har en to do liste hængende, og hele tiden har dårlig samvittighed. Både over for mine dejlige veninder, som jeg har set alt for lidt til den sidste måned. Dårlig samvittighed over for mit hjem, som først her i weekenden er blevet reddet lidt igen. Dårlig samvittighed over for mit stakkels ultrafedtede hår og resten af min uplejede krop. Jeg har brugt alt for mange penge på take away, og alt for lidt tid på at lave sundt og billigt mad til os.
Om 8 dage tager vi på ferie, og jeg trænger i den grad. Så nu vil jeg bruge den næste uge på at gøre klar, få det sidste arbejde gjort og så bare afsted..
Med et lille tilbageblik på foråret 17, kan jeg dog alligevel ikke lade være med at smile over hele femøren. Det har været hektisk, jeg har sagt jatak til næsten alt det arbejde der er kommet ind fra siden – og det har været det hele værd. Jeg har hele tiden haft mine hold i YO, mine barselsforløb, en smule personlig træning og kostvejledning samt min uddannelse i akupunktur. Men ift. bloggen og kogebogen svinger det lidt mellem de travle og rolige perioder.
feb
Februar hørte til den mere travle af slagsen, måneden blev især brugt til at starte en masse nye samarbejder og det var også i denne måned at kogebogen blev sendt til tryk. Jeg var til en masse møder, både i København omkring kogebogsudgivelsen, i Silkeborg med SPORT 24, i Kolding med Lidl (som så ikke blev til noget), og her i byen med bl.a. Fika, jeg havde lavet en chokoladesmoothie til deres menukort, samt Gaardmestrene, som endte ud i bl.a. denne smoothie-opskrift og disse broccoliboller. Desuden blev det til 21 blogindlæg.
marts
Marts var den mere hyggelige måned, nu hvor jeg kigger tilbage i min kalender, kan jeg se jeg brugte en masse tid på at drikke kaffe og hygge mig, bl.a. var vi på familietur til København, hvor vi fejrede min søsters fødselsdag. Det var også i marts jeg startede jeg op med De 5 Gaarde, som jeg arbejder fast sammen med og udvikler opskrifter for. I marts havde jeg et par filmhold på besøg, bla. Santa Maria for at skyde disse opskrifter: bolognese og krydderkage. Jeg var til nogel bloggerevents, bl.a. et på central food marked og et hos Nicolas Vahe. Jeg I marts skrev jeg også dette indlæg om at elske sit job, og hvordan mit første halve år som selvstændig var gået. Her blev det til 23 indlæg.
april
April var en vild måned igen, mest pga. kogebogsudgivelsen den 21. Der var en hulans masse arbejde op til den bogreception vi holdte der, som I kan se billeder fra lige her. Her ud over var jeg i København hele 2 gange på en måned. Liv og jeg startede vores kageprojekt op her, f.eks. de her sundere twix og denne citrontærte (mine favoritter). Desuden havde jeg også et par møder i denne måned, bla. med Njord omkring disse kosttilskud, og med Myprotein omkring dette interview. Jeg har også købt et fotokursus hos Loui&bearnaisen, som jeg stille og roligt er startet op på her, men det kniber dæleme med tiden til det, desværre – vil gerne lære meget mere om madfotografering! Det blev også til en sommerhus tur med Noah og Mads, så dejligt at stikke af en gang i mellem. På bloggen blev det til 21 indlæg.
maj
Så kom maj, igen en af de lidt mere rolige måneder. Her brugte jeg igen en masse tid på at hygge mig med veninder og familie. Ellers brugte jeg en del tid på mit føtex samarbejde, som I kan læse om her. I maj filmede Stinna og jeg lidt videoer til vores kogebog, videoer som skal bruges i Arrivas busser, vi skal nok dele videoerne med jer når de er klar. I maj fik vi også en del opskrifter på nemlig.com både fra kogebogen og lidt fra vores blogs. I maj blev det til hele 25 indlæg på bloggen.
juni
Juni, det har været den der seriøst har gjort mig klar til ferie. I juni har jeg haft rigtig meget blogarbejde, også fordi mange af mine samarbejdspartnere holder ferie her i juli, så jeg har haft mange deadlines på ting der skulle afleveres inden vi gik på ferie – også indlæg, opskrifter, billeder og videoer som egentlig først skal ud i august. Juni har også været travl pga. min eksamen i akupunktur. Jeg var oppe i lørdags, og brugte ugen op til med snotten i bøgerne. Sidst men ikke mindst har min søsters studentereksamen gjort at vi har måtte tage fri nogle dage for at hjælpe til med studenterfesten, være der til at give huen på, se hende danse lacier osv. Hvilket selvfølgelig har presset arbejdet en tand ekstra. I juni var Arla forbi og filme denne her smør video, Stinna og jeg filmede til kogebogen igen. Det er blevet til 23 indlæg.
Og så kom juli – jeg skal næsten ikke arbejde. Jeg skal bare slappe af, og nyde alle mine yndlingsmennesker. Vi tager til Tyrkiet den 13 og jeg skal tanke op, så august kan blive travl igen.
Hold da op et langt indlæg jeg fik lavet. Håber der var bare nogle af jer der holdte ud og fik det hele med ;o)

Kommentarer

 1. Det er så skønt at følge dig Julie, og du er en sej kvinde og mor. Lækker mad at følge osv. Rigtig god og velfortjent ferie til dig og din lille familie.
  Knus fra Sussi ( din gamle elev )

  1. Hej søde, søde Sussi.
   Mange tak skal du have.
   Det er en besked som virkelig varmer 🙂
   Håber du har det rigtig godt..

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret