Ugens madplan: pita med falafler, cæsarsalat og bønnepasta med karrysauce

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 09.34.18
Endnu en madplan er klar til jer, i denne uge er der bl.a. pita med falafler og tzatziki, cæsarsalat med kylling og brødcroutonner, en bønnepasta med laks og kokossauce og lidt lasagne med kylling og spinat på butternutplader. En masse nemme og sunde hverdagsretter, som burde passe til en familie på 4 (med forholdsvis små børn vel og mærket) Hvis I er flere eller færre, kan I selvfølgelig bare gange op eller halvere i mængderne.
Rigtig god fornøjelse med det og rigtig god uge 25.
Psst.. hvis du vil se hvilke retter der var på i sidste uge, kan du få planen lige her
 

Madplan uge 25

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 09.29.09
velbekomme

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret