Ugens madplan: enchiladas med kylling, rødebedetærte, burritobowls og salat

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 08.10.44
Så blev det søndag, og det betyder altid en ny madplan her på stedet. I sidste uge stod madplanen på bl.a. på vietnamesisk suppe, bagte kyllingelår i fad med andre lækre ting, oksekebabspyd og tabbouleh.
I denne uge er temaet lidt mere mexicansk, da vi både skal have enchiladas og burritoibowls. Der ud over er der lidt lækker mættende salat på planen, rødbedetærte og bagt laks.
Alle retterne er nemme, ganske sunde og så kan alt handles i dit lokale super marked. Her er nok til 3 voksne (eller til madpakken dagen efter) eller 2 voksne og 2 børn. God fornøjelse og god uge 24.
 

Madplan uge 24

 

  • Mandag: Enchiladas med kylling (lav dobbelt portion af saucen, – det pandekagerne fyldes med)
  • Tirsdag: Burritobowls, hvor fyldet fra igår kan indgå som en del. Brug blot opskriften her, men skift kyllingen ud med den rest du har fra igår.
  • Onsdag: Rødbedetærte med gedeost og lidt grøn salat til
  • Torsdag: Lav mere af salaten fra igår og spis det med bagt laks idag
  • Fredag: Grønkålssalat med bagte gulerødder og tahindressing + falafler (du kan lave dem selv, men ellers er Urtekrams virkelig gode) * ikke sponsoreret, jeg er bare selv kæmpe fan af disse falafler
  • Lørdag: Jeg tænker du kan lave dig en god omgang restemad i aften ud af alt du har tilbage fra ugen. Jeg er klar over rester og lørdag aften ikke lyder som det bedste match, men jeg er sikker på der kommer en festmiddag ud af køleskabsresterne her.
  • Søndag: Det samme som lørdag, måske du kan lave en tærte igen? Du har til bunden og æggemassen, fyld den med en masse grønt og køb evt. en bacon eller chorizopølse.

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 08.34.22
velbekomme

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret