Føtex for de små, jeg har delt opskrifter her i

DSC01105DSC00945
DSC00948
Skærmbillede 2017-04-11 kl. 21.32.25

Har I hørt om føtex´ fine nye magasin FOR DE SMÅ? Jeg havde ikke – ikke før føtex kontaktede mig for at spørge, om jeg havde lyst til at udvikle nogle lækre, børnevenlige opskrifter til magasinet. Det kunne jeg ikke sige nej til – og jeg er pavestolt over, at de valgte mig til denne opgave!
Jeg har nu fået det færdige magasin – og det er virkelig, virkelig fint! Super relevant og med masser af gode tips til småbørnsforældre. I magasinet finder I mine opskrifter (og billeder). Jeg har lavet opskrifter på kødboller i tomatsauce, kylling karry, fiskedeller med sød kartoffel fritter og dip samt en æggekage. Alle opskrifterne er super nemme, lynhurtige og børnevenlige. Nogle af opskrifterne har jeg desuden lavet små ”how-to-guides” til via step-by-step billeder. De vil være at finde på føtex’ facebook side i uge 28 og ellers kommer de her på bloggen senere.
Jeg håber meget, I har lyst til at svinge forbi føtex og snuppe et magasin. Ellers kan I lure på det lige her.
 

Nogle af emnerne i magasinet er:

 

  • Putteritualer – Helen Lyng Hansen kommer med råd ift., hvordan vaner og regelmæssighed kan gøre det nemmere at putte.
  • Test og anmeldelse af Levevis bleer, solcreme og smoothies.
  • Fra mos til fast føde – Hvordan kan man undgå kræsenhed? Derudover madhuskeregler til børn under 1 år.
  • Barnets sprog – Hvordan støtter dit barns sprog?
  • Pusletasken – Hvad indeholder en god, praktisk pusletaske?
  • Pas på dit barn i solen
  • Og ikke mindst den artikel jeg har været med til at lave, nemlig nemme, børnevenlige hverdagsretter på under 30 minutter
  • Og meget, meget mere…

Som sagt: Et virkelig fint magasin med masser af relevant og spændende læsning.
Håber I kan bruge tippet og selvfølgelig de opskrifter, jeg bidrager med.
DSC00949
DSC00951
DSC00950
// I kan se mere om Føtex for de små lige her

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret