De 10 mest læste indlæg i juni

Skærmbillede 2017-06-28 kl. 13.05.39
Sidste måned lavede jeg netop sådan et indlæg her, og det blev taget ganske pænt imod. Jeg synes selv det er meget hyggeligt at kigge tilbage på måneden der gik, – hvad jeg egentlig har lavet af indlæg og hvilke indlæg, der er blevet læst mest. Det er meget hyggeligt at følge med i hvilke opskrifter I bruger mest 🙂
Hvis I vil se indlægget fra maj, så kan det findes lige her.
I juni måned er det blevet til 22 indlæg, og ud over madplanerne (som egentlig er de mest populære indlæg) er den indiske dahl med kylling den opskrift som har hittet mest 🙂
Men her er en lille samling over de 10 indlæg (minus madplanerne), der er læst flest gange. Tusinde tak fordi I følger med, og gør dette til en levevej for mig. Jeg er vild med det, og med jer!
 

Bloggens 10 mest læste indlæg i maj

 

 1. Indisk dahl med kylling
 2. Sund snickerskage
 3. Thaisuppe med kylling
 4. Indlægget med mine 8 salat favoritter 
 5. Koteletter i fad i en sundere udgave
 6. Citrontærte med brændt marengs
 7. Grønkålssalat med bagte gulerødder
 8. Spaghetti carbonara i en sundere udgave 
 9. Spinatpandekager med kylling
 10. Sundere hindbærsnitter

Kommentarer

 1. Sikke en fantastisk blog du har. Jeg har først lige opdaget din blog og jeg kan se jeg kan bruge de næste par aftener på at kigge på lækre opskrifter og resten af bloggen ???
  Kh Anja

 2. Endnu engang er jeg bare nødt til at takke DIG Julie! Herhjemme er vi (nok mest mor der bruger den ;-)) helt vilde med din blog, og bruger rigtig ofte dine opskrifter og madplaner i hverdagen. Det er skønt at kunne gå herind og være sikker på at finde sunde, børnevenlige og spændende retter til middagsbordet. Altid god inspiration! Vi afprøver også ofte dine sundere søde sager og som oftest hitter de hos både store og små. TAK endnu engang 😀

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret