Ugens madplan: spinatvafler med pulled chicken, små minitærter og thaisuppe med gris

Skærmbillede 2017-05-10 kl. 10.18.09
Hej derude og velkommen til bloggens ugentlige madplaner, eller for nogle: velkommen tilbage.
Madplanerne er ganske populære, og jeg elsker at der er så mange som kan lade sig inspirere af madplanerne, enten ved at bruge dele af dem eller ved at snuppe det hele. I så fald, er de lavet til 3-4 personer og en indkøbsliste medfølger (denne rækker altså til hele ugen, hvis I er 3-4 personer)
Hvis du er ny herinde, så kan du evt. lure på nogle af de andre madplaner jeg tidligere har lavet lige her. De er fyldt med lette, hurtige og ganske sunde retter for hele familien. Mad som ikke tager særlig lang tid at lave, og mad som kan købes alle steder. Jeg forsøger at genbruge retterne i planen, for at du kan spare så meget tid som muligt, men også genbrug af råvarer, for at gøre det så billigt som muligt.
I denne uge er der bl.a. tærte, salater, thaisuppe med gris, spinatvafler med pulled chicken og lasagne på planen. Så hvis det kunne være noget for jer, så kig du bare videre.. 🙂
 

Madplan uge 20

 

 

Indkøbsliste

 
Skærmbillede 2017-05-10 kl. 10.09.15
velbekomme

Kommentarer

  1. Og har du nogen idé om hvor mange kcal der er i en portion? Ellers må jeg i gang med lommeregneren selv ?

  2. Vi elsker din madplan! Vi undre os over om vi har overset noget; i dag brugte vi 400 g svin ud af de 800 g. Men skal der svinekorteletter i andet? Ellers ryger de på frys.

    1. Hej Mia 🙂 Det er fordi jeg har skrevet indkøbslisten efter at der kan laves dobbeltportion, så der er nok til to dage 🙂

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret