Glimrende træningsredskaber du ikke vidste dit hjem bød på!

Reklame for SPORT 24

DSC07570
DSC07576

Som titlen siger, har jeg indgået et samarbejde som jeg er virkelig glad for. Det er en lidt anderledes opgave end jeg tidligere har lavet, jeg skal nemlig udvikle lidt træningsindhold. Det er med et firma, jeg meget gerne vil arbejde sammen med, og det er noget vi har pønset på længe. Det er nemlig min fars! I gamle dage hed det Intersport, men for lidt over 5 år siden købte de sig ud og startede i stedet kæden SPORT 24, som ellers bare vokser der ud af.
Dette samarbejde er derfor også lidt anderledes for mig, da der selvfølgelig er knyttet en masse følelser til virksomheden. Jeg er vokset op i det, som barn elskede min søster og jeg når vi tog derind efter lukketid, og fik lov til at lege gemme under alle stativerne rundt i butikkerne. Jeg har været med på sidelinjen, da de købte sig ud, da de åbnede nye butikker. Jeg har set min far få grå hår over det, og jeg har set ham satse stort, gå efter sine drømme og nu være en af Danmarks største forretningsmænd. Jeg er pishamrende stolt af ham og jeg er vildt inspireret af ham.
SPORT 24 er også firmaet som har bragt min kæreste og jeg sammen, da vi begge arbejdede i butikken efter gymnasietiden, sammen med en masse andre unge skønne mennesker, som idag også er nogle af mine allerbedste veninder. Så jo, bestemt det firma jeg allerhelst vil arbejde sammen med i hele verden. Så det er altså ret så fedt, at vi nu kan hjælpe hinanden lidt, mig og min lille ydmyge blog og min far med sin knap så lille og ydmyge virksomhed.

Hvad skal der så ske..

SPORT 24 har netop lige lanceret deres nye blog, en blog som skal afspejle leg og sjov i det at være aktiv. I kan lure med her! Jeg vil lave en masse indhold til bloggen og så vil jeg dele lidt på min egen blog også. Her kommer det første indlæg, som skal handle om hvilke øvelser du kan lave hjemme med alle de glimrende træningsredskaber du har rundt omkring i dit hjem, uden du anede det.
Det skal nemlig slet ikke være så fancy og besværligt at få trænet, og få sig en svedig og træt krop. Jeg har nedenfor forklaret øvelserne, – har du styr på teknikken, springer du det selvfølgelig bare over og hopper direkte ud i videoerne. Du kan jo evt. lade dem køre og træne med ved siden af imens. Ryk sofabordet væk, så du har plads foran din sofa, frem med et par karklude og en bold (hvis du har sådan én) og så ellers rigtig god fornøjelse :o)

Øvelserne

 

  1. Den første serie af øvelser foregår med et par karklude, hvem har ikke sådan et par? Jeg siger jer, de her er møg-effektive. Man kan træne hele sin krop med sådan et sæt, og de sætter store krav til din stabilitet, balance og core. På videoen viser jeg både øvelser for ben og balder, øvelser for mave/lænd og en omgang skuldertræning. Ved de stående øvelser er det vigtigt, vægten ligger på det ben du holder stille. Brug lår og balder på dette ben til at trække det modsatte ben ind til sig igen. Kom godt ned i knæ, og ret samtidig brystet op ad. På alle øvelser som foregår ned i en planke: spænd i maven, bagdelen ned på plads og skulderblade skubbes op mod loftet. Her er alternativet enten at sætte knæene i eller at holde albuerne strakte, frem for at bøje i dem (som du bør prøve, hvis du vil have lidt ekstra ud af øvelserne)
  2. Den næste del er på sofaen, åh det lyder lækkert ikke? Du skal dog ikke ligge på selve sofaen (desværre), men split squat – dvs. en form for lunges hvor bagerste fod holdes på sofaen. Ret godt op i brystet, skuldrene tilbage og så ellers hold knæet bag tåspidserne hele tiden. Du kan lave armstrækkere enten med fødder på sofaen (den svære) eller hænderne på sofaen (den lidt nemmere), du kan også lave triceps dips (hav bagdelen inde ved sofaen og stæk benene, hvis den skal progredieres/ være sværere). Du kan også lave en squat med det ene ben på sofaen og det andet på gulvet (her skal bagdelen godt bagud), til denne øvelse satte jeg foden på noget lidt lavere end armlænet.
  3. Har du børn? Så du måske har en bold liggende.. (behøver man selvfølgelig ikke et barn for), men med en bold kan du også lave en masse forskellige øvelser. F.eks. et bens squat med en bold i knæhasen, eller en øvelse hvor du læner dig fremover (her er det vigtigt at svaje i ryggen, pres lænden godt sammen ved at rette brystet så meget op som muligt og trække hælen så langt op mod loftet som muligt), den sidste øvelser (den hvor du glider på boldetn) er super hård for ben og balder, prøv den :o)

DSC07577
Frem med nærmest ingenting, og så i gang.
På nul komma fem er man i gang, børnene kan jo bare træne med (eller lege med) ved siden af, og du kan give den gas med lækre træningsredskaber, som du slet ikke vidste dit hjem bød på ;o)
Rigtig god træning..
Og husk lige at giv bloggen et kig her!

Kommentarer

  1. Haha, hvor er det nice 😀 Det skal jeg lave imorgen!!
    Jeg opdagede din blog pga dit samarbejde med Liv – nu følger jeg helt sikkert med 🙂 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret