Mælkefrie pandekager med choko-peanutcreme

DSC07162
DSC07141

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Naturli

Jeg er blevet kontaktet af Naturli, om jeg kunne tænke mig at være deres ambassadør, og dermed få lov til at teste deres produkter af og bruge dem i en række opskrifter. Det er lige den slags arbejde som er mit “aller-yndlings-arbejde”. At udvikle opskrifter med nye sjove produkter. Denne gang er det denne her økologiske smørbar jeg har leget lidt med. Smøren er lavet på raps, kokos, shea og mandel. Den smager meget lig almindelig smør (hvilket er positivt) – så et tip til dig som spiser uden om mælkeprodukter, men savner smør!

For lige at slå fast hvem Naturli er, så er det 100 % plantebaserede produkter, 100 % økologisk. Jeg spiser ikke selv efter nogle principper, da jeg ikke bryder mig om at sætte regler for mig selv. Men derfor kan man jo sagtens vælge til og fra i sin kost, så den gør den dig mest glad og tilfreds. Jeg lever heller ikke 100 % økologisk, men jeg foretrækker det da klart og jeg har da absolut ikke noget imod at spise mere plantebaseret, og på den måde også spise bæredygtigt og miljøvenligt. Derfor kan jeg helt klart stå inde for Naturli og jeg vil glæde mig til at prøve Naturlis produkter af.

Nu til opskriften, jeg har bagt tynde og sprøde pandekager. En opskrift som er super nem, og hvor pandekagerne fik den perfekte konsistens (ikke engang den første pandekage gik i stykker) de vendte sig lige med et snuptag og smagte skønt . Lidt af salt og kardemomme, uhm. Jeg har bevidst ikke kommet noget sødende i pandekagerne, da jeg i stedet har lavet en chokoladesirup man kan komme hen over. Her blev 12 pandekager.

Tynde mælkefrie pandekager

 

 • 4 æg
 • 4 dl Naturli soyadrik med vanilje
 • 100 g grahamsmel
 • 100 g hvedemel
 • 1/2 tsk salt
 • 1/2 tsk kardemomme
 • 50 g Naturli smørbar

 

 1. Kom alle ingredienserne i en skål
 2. Pisk dejen godt sammen
 3. Steg i ca. 1 tsk smørbar pr. pandekage

 

Chokoladesirup

 

 • 1 spsk peanutbutter
 • 2 spsk agavesirup
 • 1 spsk kakao
 • 5 spsk vand

 

 1. Rør alle 4 ingredienser godt sammen og server til dine pandekager
 2. Top desuden med friske bær og hakkede mandler

 
DSC07188
DSC07177
Du kan læse mere om Naturli her, og se hvilke andre spændende produkter deres mælkefrie univers byder på.
velb

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret