Lidt om et nyhedsbrev og en opskrift på boller

Skærmbillede 2017-03-08 kl. 12.36.03
Nu er der gået laaang tid, uden jeg har sendt nyhedsbreve ud. Nok fordi jeg har tænkt at der alligevel ikke var nogle som var interesserede, eftersom man kan finde det hele inde på bloggen. Så jeg havde egentlig droppet tanken lidt. Men i sidste uge, da jeg var i København snakkede jeg med Jane om det, og hun overtalte mig til at få gang i de her nyhedsbreve igen. Vi snakkede om at jeg jo ikke nødvendigvis kun skulle skrive om “ugen på bloggen” i brevene, men at der også kan deles nye sager, noget som ikke kommer på bloggen.
Så nu har jeg besluttet at jeg vil bestræbe mig efter at få sendt et sådan brev ud hver søndag, hvor jeg ud over at dele “ugen på bloggen” og næste uges madplan, af og til også poster helt nye opskrifter, træningstips og øvelser, rabatkoder, konkurrencer eller måske en opskrift eller billeder fra den kommende kogebog. Altså ting og sager som man kun ser, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet.
Jeg håber meget du har lyst til at modtage en sådan mail, så kan du gøre det ude på min startside helt ude til højre, det ser sådan her ud.
Skærmbillede 2017-03-08 kl. 12.43.04
Jeg har netop lige sendt et nyhedsbrev ud med opskriften på de her havregrynsboller. Hvis du vil have fingrene i opskriften, er det bare ved at tilmelde dig. Så kommer den til dig :o)
boller
Tak fordi I læser med.
Kærlig hilsen Julie
 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret