Lidt om at have travlt, indgå en masse samarbejder og elske sit job

DSC01261
Jeg har nu været på arbejdsmarkedet siden August 16, og jeg elsker at være tilbage. Da jeg gik på barsel, var det fra en jobsituation jeg egentlig ikke følte mig helt tilpas i. Jeg passede ikke rigtig ind i nogle jobs og kunne ikke se mig selv sådan rigtig lykkelig med noget arbejde. Jeg brugte min barsel på at tænke rigtig meget over det her, hvad jeg egentlig ville med mit liv. Jeg nød virkelig min barsel, og jeg kunne slet ikke forestille mig at jeg skulle i gang på arbejdsmarkedet igen. Jeg fik en klump i halsen af at tænke på det, men det var fordi jeg ikke vidste hvad ventede mig. Alting har så bare flasket sig lige siden og at jeg sidder nu, her kun 1/2 år efter og rent faktisk har fået mit drømmejob, det er jo fuldstændig uvirkeligt og fantastisk og jeg er dybt taknemmelig.
Jeg startede jo ud med mit job som fysioterapeut lige efter barslen, men da bloggen begyndte at vokse og jeg kunne se en mulighed i at leve af den samt at jobbet i YO STUDIOS dukkede op… Det ville klart lyde bedst at skrive “var jeg ikke i tvivl” men det var jeg, meget! Men jeg valgte at følge min mavefornemmelse og sagde fysjobbet op, og det er jeg så glad for nu. Det var med is i maven og “åh nej, er det her nu økomisk forsvarligt – følelse” at jeg sprang ud idet. Men det er bare gået over alt forventning. Jeg har tjent minimum dobbelt så meget hver måned, som mit mål var og er bestemt ikke længere bange for ikke at have nok arbejde for hånden.
Skærmbillede 2016-12-28 kl. 15.17.35
Nå, men hvad har jeg så så travlt med? Jo, der er jo jobbet i YO, her kører jeg personlig træning og kostvejledning – ikke sådan vildt meget, men jeg har nu 5 søde piger under vingerne. Jeg har også mine barselshold og gravidhold, jeg elsker især barslesholdene, med små søde babyer på armen og seje mødre at råbe efter 😉 Og så har jeg nogle timer om ugen med ganske almindelige shapehold. Denne del af mit job er virkelig fed, da det tvinger mig til at komme ud og møde mennesker, det tvinger mig til at holde mig i form.
15871228_10154153131891517_1760947445_n
Så er der kogebogen, den har trukket tænder ud det seneste halve år, men til gengæld er den sendt til tryk nu. Så vild en følelse. Om mindre end 6 uger er den retur og klar til at komme ud i butikkerne, det er slet ikke til at forstå. Den har Stinna og jeg brugt ret så meget tid på, der skulle findes på opskrifter, de skulle testes og laves igen til fotostudiet, der skulle tages en hulans masse billeder og så var det ellers i gang ved tastaturet med manus. For slet ikke at snakke om rette, rette, rette.. En alt i alt mega sjov og anderledes udfordring.
Jeg går også i skole i Viborg. Jeg læser til akupunktør og er nu 1/3 af vejen. Jeg har 1 år tilbage og hold da op jeg glæder mig til at kunne bruge det rigtigt. Det er virkelig en helt fantastisk ny verden, vi lærer så meget og akupunktur er den vildeste behandlingsmetode. Har I mon prøvet det?
unnamed
Nårhja, sidst men ikke mindst er der jo selvfølgelig bloggen. Det er næsten tæt på at være mit andet lille barn. Jeg elsker at producere indhold her til, jeg elsker at sidde her og skrive og modtage al den feedback retur. Jeg vil absolut ikke lyde højrøvet og jeg er stadig meget meget ydmyg omkring det hele, men jeg har alligevel lyst til at fortælle at det bare går så godt. Min trafik er steget gevaldigt siden jeg i oktober rykkede over til Buzzanova. Jeg bliver ofte kontaktet af firmaer, som ønsker et samarbejde, og render hver uge til møder med mulige kunder, og det er jo bare så meget drømmesituationen. Så lige nu har jeg en god håndfuld samarbejder i vente, hvor jeg skal udvikle opskrifter og indhold for. Så dejligt altså, jeg håber ikke jeg jinxer det hele nu ;o)
Billedet er min søsters fangst på sin snap
Ellers bare af hjertet tak fordi I læser med <3
Knus herfra

Kommentarer

 1. Arbejdsglæden stråler ud af dig – det er så skønt at følge dig. Du er positiv og energisk, men også realistisk. Det er rart at se, at man ikke kan alt på én gang, men at det handler om prioritering.
  Tak fordi du deler.
  Hav en skøn søndag.

  1. Hej Trine
   Mange tak skal du have, hvor er du sød.
   Det betyder mere end du aner med sådan en kommentar 🙂

 2. Hvor lyder det mega sejt!!
  Jeg står selv i en lignende situation, hvor jeg her efter min barsel vil opsige mit job, som jeg ellers er virkelig glad for. Men man er vel nødt til at lukke en dør for at kunne åbne en ny. Men det er skræmmende at gå fra det sikre til det usikre ?

  1. Ja nemlig. Ej det lyder også mega spædende, jeg stemmer for! 😀 Håber det hele kommer til at gå vildt godt 🙂

Vis alle kommentarer (11)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret