Morgenmadspandekager uden banan

Skærmbillede 2017-01-23 kl. 12.09.50
pandekager
Jeg er blevet spurgt flere gange om jeg ikke har en opskrift på pandekager eller vafler uden banan.
Helt ubevidst har jeg altid kommet banan i mine pandekager, bare fordi jeg synes det giver god konsistens og søder godt. Men til alle jer, som måske ikke er helt pjattet med banan – her har jeg lavet nogle uden.
Pandekagerne er lavet sammen med Maya, da vi i sidste uge spiste morgenmad sammen. Vi fik en lækker sund chokoladecreme til og drak de grønne juice, som også ses på billederne. De opskrifter skal jeg nok dele med jer snart, men først får I pandekagerne.
Her var nok til 3 personer.
 

Pandekager uden banan

 

 • 5 æg
 • 2,5 dl mælk
 • 150 g speltmel
 • skal fra 1 citron (kan undlades)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2 tsk kardemomme
 • 2 spsk agavesirup eller 3 spsk honning
 • 1/2 tsk salt

 

 1. Kom det hele i en skål og rør godt sammen
 2. Steg pandekagerne i kokosolie (der kan snildt være 3 stykker på panden a gangen)

unspecified (1)
unspecified (2)
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret