Ugens madplan: tortillas med pulled pork, gulerodssalat, græske kyllingespyd og tzatziki

skaermbillede-2017-01-11-kl-10-09-02
Uha december er altid sådan en hård måned for os bloggere, sådan rent trafikmæssigt. Ja okay, jeg kunne også bare tale for mig selv (men hvad jeg hører rundt omkring så..) I hvert fald har både min blog og instagram stået virkelig stille hele december måned. Til gengæld har januar trukket jer alle tilbage igen, og hvor er jeg bare glad og lettet. Det er så meget sjovere at sidde her bag skærmen og skrive og dele opskrifter med jer, hvis jeg ved de bliver læst. Når jeg får en respons og kommentarer, som holder hele molevitten oppe og som gør mit job til verdens bedste. Så tak, og velkommen tilbage.
Især de her madplaner bliver læst af rigtig mange, hvilket jo også bare er hamrende skønt. Jeg håber også rigtig meget, at de bliver brugt rundt omkring, måske dele af dem, måske det hele. I hvert fald får I her næste uges madplan. Der komemr endnu 5 nemme, sunde og lækre hverdagsretter fordelt over alle ugens dage. Der er som altid lidt rester til dagen efter inkluderet i planen, for at få ryddet ud i køleskabet. Sidst i indlægget kan I finde en indkøbsliste. God fornøjelse med det.
 

Madplan uge 3

 

  • Tirsdag: Rester fra igår. Du kunne evt. lave nogle nye tortillas, og så genbruge både kød, salsa og dips igen (det bliver ikke dårligere dagen efter, og rester er da så nemt (og billigt!))
  • Søndag: Rester fra hele ugen, ryd ud i køleren og lav dig nogle lækre salater, tærte eller hvad du ellers kan få ud af dine rester. Ift. en tærte kan du jo lave en bund af dit mel, salt, olie og vand. Du kan fylde den med nogle af dine grøntsager og lave en æggemasse af æg, mælk, salt, peber og skyr. Hvis du har lidt revet ost, kom endelig det i. Du kan finde mine tærteopskrifter her.

 

Indkøbsliste:

skaermbillede-2017-01-11-kl-10-02-35
Hvis du ønsker at bage dine pitabrød selv, fremfor at købe dem. Kan du bruge opskriften herfra! I så fald skal du lige smide grahamsmel og 1 pakke gær i indkøbskurven.
velb

Kommentarer

  1. NØJ som det lyder som en dejlig madplan, men masser af lige præcis den slags mad som man har lyst til her i Januar.
    Du blogger jo meget sundt og derfor er det nok ikke så mærkeligt at december er lavsæson for dig, mens januar vel er en virkelig travl tid? Sjovt nok har jeg altid haft virkeligt mange besøg på min gamle årstidsblog i december og min lille bitte nye madblog fik også mange besøg i december (relativt set selvfølgelig). Folk plejede allerede at starte med at spørge efter nye juleideer i begyndelsen af oktober og jeg må indrømme at jeg faktisk nogle gange kunne synes at det var lidt for meget, for jeg ville jo gerne give alle de mange tusind mennesker noget nyt hele tiden. Derfor plejer jeg altid at trække vejret lidt lettere når besøgsfrekvensen faldt i januar.

    1. Hehe ja okay, kan godt høre det kan være lidt forskelligt så 🙂 Men tak for din kommentar og de søde ord omkring madplanen 😉

  2. Haha, jeg har haft det på præcis samme måde i december Julie – der har været så stille på bloggen. Din gulerodssalat lyder for lækker! Den må jeg prøve 😉

    1. Folk er vist ikke til sunde madblogs i december 😉 Eller bare generelt madblogs, tror man har rigeligt travlt med at få afprøvet alt julemad af i den måned 😉 Men tak for det ift. gulerodssalaten, du skal så meget prøve den 😉

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret