Ugens madplan: mexicansk suppe, laks med pesto og thai simremad

skaermbillede-2017-01-04-kl-14-27-49
Den opmærksomme læser vil nok lige stoppe op og tænke, “hov Julie, glemte du ikke at poste en madplan sidste uge” Og jo, du har ret. Det er nok en blanding af mega travlhed i december, og så det modsatte i juleferien, nemlig total afstresning, som har drillet min hukommelse. Nu skal I nok få den.
Jeg har jo luftet herinde, at jeg i januar forsøger at være så sund som muligt, så det skal madplanen selvfølgelig også bære præg af. Den kommer til at byde på simremad, salater, fisk og suppe. Lækre retter som passer perfekt til kulde og blæst! Værse’god at snuppe en enkelt ret eller tag bare hele planen. Den kan printes, det samme kan indkøbslisten.
Madplanen rækker til 2 voksne og et barn, cirka – måske to hvis de ikke spiser så meget, de små :o)
 

Madplan uge 2

 

 

Indkøbsliste

skaermbillede-2017-01-04-kl-14-23-02

velb

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret