Bloggens 10 mest populære opskrifter og lidt om statistikken på stedet

Skærmbillede 2017-01-18 kl. 14.24.49
Jeg er ret vild med at lure på min statistik, hvilke indlæg der bliver læst mest, hvilke kategorier som er de mest populære, på hvilke dage bloggen læses mest og i hvilke måneder eller årstider. Det er måske i virkeligheden kun sjovt for mig selv, og hvis du er ret lige glad, springer du selvfølgelig bare denne her over. Men er du lidt nysgerrig på det, har jeg samlet lidt om min statistik.
Først til bloggens 10 mest popuære opskrifter, eller dvs. de seneste 2 års. Mit første år med bloggen har jeg desværre ikke længere statistikken på. Jeg ved ikke helt hvad den suppe kan, men den har været dagens mest eller andet mest læste indlæg i jeg ved ikke hvor mange måneder nu 😀 De søde sager som kommer ind på de næste pladser var klart mest læst i år 15, men så meget at de stadig er blandt toppen af listen.
Hvis du vil videre til opskriften, klikker du dig bare ind neden for.
 

Bloggens 10 mest populære

 

 1. Min thaisuppe med kylling
 2. Snickerskugler
 3. Snickerskage
 4. Banankage uden mel, sukker og smør
 5. Pastaret med hvidløg, kylling og svampe
 6. Bananbrød
 7. Spinat veggie deller (dem har jeg sørme også lavet mange gange selv)
 8. Indisk simreret med kylling
 9. Paella med kylling
 10. Spinat pandekager med pulled pork

 
Her ud over er det tydeligt at bloggen læses mest om søndagen og mindst om fredagen. Måske madplanerne også har en lille finger med i spillet, men i hvert fald ligger mine sidevisninger omkring 5000-6000 pr. dag hele ugen og topper om søndagen med 8000-9000 sidevisninger (sådan ser det hvert fald ud her i januar)
Ift. kategorier er “madplanerne” og “kød og kylling” absolut de mest toppende
Ift. måneder, er sommerferien og decembermåned nærmest helt død. Tjek lige juledagene, absolut ingen mennesker inde på min blog, jeg antager at folk ikke spiser sundt i juledagene;o), mens januar-februar og september-oktober (heldigvis) er rigtig gode måneder.
Skærmbillede 2017-01-18 kl. 14.17.46
Tak til alle jer som læser med, jeg elsker at mine opskrifter bruges rundt omkring, jeg elsker at I tagger mig på Instagram, så jeg kan følge med. Tak, knus fra mig.

Kommentarer

 1. Jeg elsker at læse den slags bag om bloggen indlæg og det er altid sjovt at se hvad der hitter hos andre. Hos dig er det ihvertfald nogle super lækre (og smukke) opskrifter. Også sjovt at se hvordan du har meget få besøg omkring jul (men hey der er 11 andre måneder hvor du klare dig fantastisk). Fredag har alle dage været en elendig dag og jeg forstår det faktisk ikke helt, Jo måske her hos dig med sunde opskrifter, men på min gamle blog med ideer til børn troede jeg faktisk at fredag ville være en dag med mange besøg, men også der kommer der langt færre om fredagen.
  Som oftest når et indlæg klare sig rigtigt godt er det jo noget med at google har besluttet sig for at man er et godt sted at gå hen for netop dén opskrift/ide, men hvordan man så bliver et hit hos google er jo en helt anden sag og typisk noget med at folk har været glade for ens indlæg og/eller billeder. Et indlæg kan dog også godt klare sig godt fordi folk har det bogmærket. På min gamle blog er det fx lidt vildt at min opskrift på æbleskiver besøges tusindvis af gange i december, selvom den slet ikke kan hittes på google. Det er simpelthen expat foreningerne rundt omkring der er glade for opskriften og jeg ved fra mails at det er noget med at de fleste danske opskrifter ikke dur med den kærnemælk man kan købe i fx USA. Derfor har folk opskriften bogmærket og kommer tilbage til den hvert år i december.

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret