Udendørstræning: 6 glimrende og krævende øvelser

dsc00986

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Campz

Jeg har i samarbejde med webshoppen Campz.dk lavet et træningsprogram til jer, som kan laves udendørs som en del af en lille løbetur, eller som et helt program i sig selv. Campz er en shop med en masse outdoor tøj og udstyr, hvorfor jeg også har tænkt at programmet her skal være et, som kan laves udendørs. Tøjet jeg har på, er købt der. Bukserne er fra Nike og er mega billige (dog er de så blevet udsolgt siden jeg snuppede dem), men de har en masse andre nike modeller her, trøjen er en lækker og blød uldtrøje fra Kari Traa, som er åndbart, temperaturregulerende og endda lugtresistens (siges det), det glæder jeg mig så lidt til at teste 😉  Pandebåndet sidder perfekt (og det bliver der under en træning), det varmer uden at være for varmt. Det er også fra Kari Traa. I kan jo tage et kig på deres shop, hvis I skulle have lyst, lige her.

Nu til programmet. Det består af 6 øvelser. Alle øvelserne er kombineret, så de rammer flere muskler samtidig. De udfordrer både kondition, styrke og balance. De kræver man spænder op i sin core og sætter derfor krav til stabilitet. Det behøver slet ikke være så omstændigt at træne hårdt. Det kræver ikke alverdens redskaber og udstyr, og det kræver heller ikke halvanden time.

Hvis du nu kører 30 sekunder af hver øvelse, med 10 sekunders pause mellem hver, tager hele runden 6 minutters tid. Det er glimrende at smide ind efter en lille løbetur, men du kan også udelukkende lave øvelserne her og så køre runden f.eks. 2 eller 3 gange. Hurtigt, effektivt og uden brug af redskaber. Jeg bruger en app som hedder interval timer, den bipper selv når tiden er gået, så du kun skal koncentrere dig om at træne.

Et forslag til en opdeling:

 

  • Du kunne jo i første runde være 40 sekunder på hver øvelser og holde 15 sekunders pause mellem hver
  • I anden runde være 30 sekunder på hver øvelse og holde 10 sekunders pause
  • I sidste runde være 20 sekunder på hver øvelse og holde 5 sekunders pause

 

På videoen kan du se alle øvelserne. Men for en god ordens skyld forklarer jeg dem lige herunder, så teknikken også er på plads.

De 6 øvelser

 
skaermbillede-2016-12-15-kl-14-06-39
 

dsc00991

dsc00989
Rigtig god træning. Sig endelig til hvis du har spørgsmål, eller hvis det overhovedet ingen mening giver.
Kh. Julie

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret