Ugens madplan: gullashsuppe, tundeller, grønkålssalat og risengrød

skaermbillede-2016-12-09-kl-12-45-23
Altså nu må det her sygdom da for hulan snart stoppe. Nu endte det med, jeg også blev ramt af opkast, kvalme og en voldsom træthed. Sikke en uge! Ikke den bedste, – men nu er jeg ved at være på toppen igen. Det har derfor stået en smule stille på både min blog og instagram i løbet af ugen. Der har ikke været så meget overskud og energi, og min lyst til mad har sådan set ikke rigtig været til stede 🙁
Men som sagt er energien så småt ved at finde tilbage igen, og I skal da heller ikke snydes for en madplan til næste uge.
Næste uge kommer nemlig til at stå på vaske ægte vintermad, bl.a. en omgang risengrød, kålsalat, kyllingedeller,blomkålsrisotto og en lækker krydret suppe. Alle retter er super nemme og hurtige at lave, de egner sig perfekt til en lille familie. Der kan genbruges af ingredienserne og så har du en indkøbsliste som er lige til at printe og tage med.
Håber du kan bruge det :o)
 

Madplan uge 50

 

 

Indkøb

skaermbillede-2016-12-09-kl-12-36-30
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret