Ugens madplan: indisk simremad, græskarsuppe og rødkålssalat

skaermbillede-2016-12-04-kl-10-10-04
Så troede man lige man var ovre sygdomsperioden her hjemme med Noah og hans skønne skoldkopper. Men så blev Mads ramt af en ordentlig omgang influenza. Det er noget satans noget det sygdom, så nu krydser jeg bare alt hvad jeg har for at Noah og jeg ikke bliver ramt. Orker det simpelthen ikke, vi har ikke tid til mere sygdom og det er da heller ikke verdens fedeste at bruge sine fridage med hovedet i toilettet. Nok om det dårlige, nu til det gode! December. Juhuu.. Julemåneden er startet og jeg er på ingen måde forberedt. Vi har hverken fået pyntet op og jeg har ikke købt en eneste julegave. Jeg har ikke engang overvejet hvad jeg skal købe. Må snart i gang, sig at jeg ikke er den eneste der er en smule bagud.
Her får i madplanen for næste uge. Den byder bl.a. på rødkålssalat, en hel kylling, græskarsuppe, en indisk simreret med kylling, en lækker cremet pastaret med rejer og et fad i ovnen med kylling vendt i en appelsin-ketchup marinade.
Rigtig god fornøjelse, og dejlig uge 49 til jer 🙂

Madplan uge 49

 

 
velb

Kommentarer

  1. Å ja sygdom. Det orker man bare slet ikke. Håber I allesammen snart er raske.
    Jeg går heller aldrig i julemood før hen i december, men faktisk synes jeg at det er hyggeligst når det får lov at komme lidt af gangen og det ender ALTID med at blive jul den 24 alligevel.
    Og så TAK for dine pæne ord om min nye blog. Jeg blev helt vildt glad og beæret over at du vil følge med.
    Rigtig god (og forhåbentlig sygdomsfri) uge til dig.

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret