Året der gik 2016

året-der-gik
Årets sidste dag i år 2016. Et helt år er gået, og virkelig mange ting er sket. Jeg så at Maya, (min søde blogger-kollega og veninde) postede et indlæg om sit år. Hvilket jeg synes er en rigtig fin og sød idé. Jeg kom selv til at tænke tilbage på mit år, og alle de fantastiske ting, som året har været fyldt op med. 2016 har været et spændende år for os, især pga. Noah. Man oplever hele tiden nye store ting efter man er blevet forældre. Mit arbejdsår har også været super spændende og har udviklet sig i en retning jeg slet ikke har turde håbe og drømme om.
Jeg glæder mig helt vildt til det ny år, uvidende om hvad det mon bringer.

Her er 10 af højdepunkterne fra mit år 2016. Hvad er jeres?

 

  1. Jeg er startet op med arbejde igen efter min fantastiske barsel på 1 helt år.
  2. Vi (Stinna og jeg) har skrevet kontrakt med Fadl Forlag og er i fuld gang med at skrive en kogebog med alt vores yndlingsmad. Vi er ovenud tilfredse med det nuværende resultat og vi glæder os så meget til at vise jer den om nogle måneder
  3. Min lille Noah har lært at gå. Han har bare lært virkelig meget det her år, men én af de største ting var da han tog sine første skridt, sagde mor og far, eller kom og gav mysser og krammere helt af sig selv.
  4. Jeg flyttede min blog over til Buzzanova, en beslutning jeg er vildt glad for. Jeg synes min blog er blevet meget finere end den var før, uden reklamer og med sit eget design.
  5. En helt ny ting: vi har købt en bil, en rigtig familie-én. En ny (og kæmpe stor) stationcar, og vi er helt tossede med den. Nu skal vi hjem og spise, og på besøg hos venner udenbys en helt masse
  6. År 2016 har også budt på en ny arbejdsplads, nemlig YO studios. Jeg elsker at jeg har fået muligheden for at undervise på forskellige hold, gøre seje nybagte mødre og gravide stærke og sunde, køre personlig træning og kostvejledning. Jeg elsker YO, jeg elsker stemningen i studiet, alle menneskerne dernede, Malene som ejer stedet og den kæmpe ja-hat hun altid har på. Tak søde du. Hvis du i øvrigt kunne være interesseret i personlig træning, at træne med din bebs på lukkede barselshold eller være med på gravidholdet, så kan du læse mere ved at klikke på titlen.
  7. Apropos min nye arbejdsplads, har jeg i år også taget beslutningen om at sige mit fys job op, for at satse fuldstændig på at gå selvstændig. Det har jeg skrevet lidt indlæg om, både et her, samt et opfølgningsindlæg her.
  8. Når en barsel slutter, skal min lille mand jo også passes et sted. En oplevelse som også var stor. Noah går i den bedste vuggestue og vi er super glade for stedet. Læs evt. mere her om det at køre sit barn ind i institution.
  9. Vi har fejret min søns aller første fødselsdag. Jeg har altid drømt om hvordan vi skulle holde børnefødselsdage med masser af kage, varm kakao, pynt, glade gæster. At Noah har fødselsdag om sommeren er bare en kæmpe bonus. Se et indlæg her om fødselsdagen og hvad vi serverede.
  10. I år har jeg forfulgt endnu en lille drøm, jeg er startet op på den mest spændende uddannelse, kinesisk akupunktur. Det er så fedt, og jeg er helt vild efter at lære mere.

Med indlægget her vil jeg bare gerne takke alle jer søde læsere. Tusinde tak fordi I læser med, jeg er vild med jer. Det er så tosset at så mange kan bruge mine opskrifter, retter som jeg står og laver i mit lille køkken, skørt og SÅ fedt at de bliver kreeret hos jer. Endnu federe er det hvis mine indlæg om børn, og mad til børn osv. der bliver brugt.
denne-her

Må I alle have et helt fantastisk år 2017
Stort knus herfra.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret