Ugens madplan: pizza, cæsarsalat, græske spyd og laks med pesto

skaermbillede-2016-11-16-kl-15-03-13
Åh, sikke en uge. Jeg har været hjemme halvdelen af den med min lille skoldkoppe mand, mens min elskede mormor har haft ham de resterende 2,5 dag. Jeg er så glad for at have en ung og frisk mormor, som kan træde til når man har brug for det. Heldigvis er skolkopperne næsten væk nu, og jeg kan komme tilbage til arbejdet igen næste uge. Det er en smule stressende når man ikke kan følge med på jobbet, så i næste uge skal den vist have en ordentlig én på hatten.
Siden jeg flyttede over til Buzzanova er mine madplaner virkelig blevet taget godt imod. Det er de mest læste indlæg og min trafik stiger gevaldigt hver søndag, når den kommer :o) Det er bare så dejligt at de bliver brugte.. Så her kommer den da også for næste uge. Kæmpe knus herfra.
 

Madplan uge 47

 

 

Indkøb:

skaermbillede-2016-11-16-kl-14-54-29
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret