Ugens madplan: chili con carne, laks med soltørret tomat-pesto, tærte og indisk boller i karry

skaermbillede-2016-10-20-kl-14-32-07
Så er efterårsferien forbi, håber alle har haft en dejlig uge, om man har været på ferie eller ej. Jeg har ikke selv haft fri, men har nu alligevel haft en skøn uge. Jeg har dog haft fri fra mit fys-job, så jeg har haft god tid til at lave en masse blog arbejde, hvilket er så hyggeligt. Madplanen er hermed også ovre for denne uge, men en ny venter. Næste uge står nemlig på lækre lune simreretter, en dag med fisk, en vegetardag og en omgang pandekager med fyld. Rigtig god fornøjelse med den! Psst.. der medfølger som altid en indkøbsliste nederst (som kan printes) ;o)
 

Madplan uge 43

 

 

Indkøbsliste

skaermbillede-2016-10-20-kl-13-17-52
velb

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret