Guacamole med edamamebønner

guacamole
Her er en lækker lille dip, som er fantastisk til grøntsagsstave eller små kiks og knækbrød. Den er super let at lave, da der bare skal smides lidt i en blender og wup, – så har du en lille snack til fredagsfilmen. Ellers er det også et glimrende tilbehør til aftensmaden. Egentlig er det blot en ganske almindelig guacamole, men jeg har valgt at komme lidt edamamebønner i. Jeg elsker den helt klassiske guacamole, da den har den perfekte cremede konsistens og en lækker smag af hvidløg og meget gerne lime også. Denne dip er meget lig i både smag og konsistens, men bønnerne gør den en smule slankere i konsistensen.
Bønnerne er lave på kalorier, så er de rige på protein, aminosyrer, kostfibre og alt muligt andet sundt og godt. Så du kan med god samvittighed lade (dig selv og) dine børn snaske sig mætte i dippen. Noah var vild med den, så et lille tip til børnefamilier ;o)
Dippen rækker til 4 personer. God fornøjelse..

Guacamole med edamamebønner

 

  • 50 g. edamamebønner (fra frost)
  • 1 avocado
  • 1/2 tsk salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 spsk limesaft
  • 1 dl skyr

 

  1. Kog en smule vand og hæld det over de frosne bønner, så de tør op. Det er blot et minuts tid de skal ligge i vandet, så hældes vandet fra igen.
  2. Kom bønnerne i en blender sammen med resterende ingredienser og kør til det har en cremet masse

velb

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret