VIDEO: Madpakkemuffins med æg, parmaskinke og spinat

P1000411

Madpakkemuffins med æg, spinat og parmaskinke

 

De her æggemuffins er helt perfekte til madpakken eller som et lille mellemmåltid. De er vildt nemme at lave og så er de drøn sunde. Der er nemlig hverken mel eller fedtstof i dem, faktisk består opskriften af meget få ingredienser. Man kunne snildt ændre lidt i den, hvis man selv ligger inde med andre grøntsager end hvad jeg havde. F.eks. kunne det være lækkert med revet squash i, rødløg, revet gulerod, små stykker kogt kartoffel eller andre krydderurter. Det er en ret god tøm-køleren mulighed :o)

Jeg har lavet mine madpakkemuffins i silikoneforme. Det er en klar fordel, da de meget nemmere slipper formen, når de skal ud.

I kan se på videoen nedenfor hvordan de er lavet, ellers lister jeg også lige opskriften op her. Der bliver 7 styks ud af opskriften.

 

Opskrift

 • En lille håndfuld frisk spinat
 • 2 stk forårsløg
 • En spsk frisk basilikum
 • 2 spsk hytteost
 • 1 lille tsk salt
 • 3 æg
 • Parmaskinke til kanten

 

 1. Hak spinat, forårsløg og basilikum fint
 2. Kom hytteost, salt og æg ved og rør rundt
 3. Beklæd formene med parmaskinke og kom æggemassen i
 4. Bag ved 200 grader i 15-20 minutter


P1000413
velb
Psst.. er du lidt fan af de her madvideoer? Så har jeg en video på citronvafler her og en video med broccoli pizza her! God fornøjelse i køkkenet..

Kommentarer

  1. Det kan man sagtens. Dog er frossen spinat noget mere vådt, så jeg vil lige hælde kogende vand over, så det tør op. Og efterfølgende hælde vandet fra igen og så bruge spinaten.

  1. Hej Signe 🙂 Mange tak skal du have. Nej jeg tæller ikke kalorier, så har desværre ingen oversigt på nogle af opskrifterne 🙂

Vis alle kommentarer (8)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret