Video med citronvafler og lækre toppings

Skærmbillede 2016-08-23 kl. 11.26.34
Okay, nu har jeg prøvet at filme en lille video til jer (det er altså lidt af et projekt). Jeg har overvejet om den / de simpelthen blev for amatør-agtige til at jeg overhovedet ville dele dem med jer. Men nu gør jeg det alligevel. Bær over med mig, det er en start og jeg skal lige lære det ;o) Det er lige med at finde ud af hvordan kameraet skal stå, så jeg ikke får hele min lejlighed med (og alt Noahs rod). Desuden skal jeg lige lege lidt med om den skal filmes oppe fra eller lige på, om ansigtet skal med, eller bare hænder og om der skal musik på eller ej. Så de første videoer jeg deler er måske ikke lige sådan vanvittigt professionelle ;o)
Men altså, nu har jeg prøvet det og I skal da lige se den første..
I øvrigt har jeg oprettet en lille youtubekanal, hvor jeg netop vil dele en masse videoer med jer på både mad og træning. Det er stadig under opbygning (og jeg er under lær-det-nu perioden) Så jeg håber kvaliteten vil blive bedre. Men I er SÅ velkomne til at følge med derovre også (her).
I videoerne her kan du på opskriften på søde citronvafler og lidt forslag til toppings. Chokoladesaucen er blot et par stykker mørk chokolade i en gryde blandet op med en smule mælk. Ift. skyr isen, har jeg taget et par skeer skyr i en bøtte, drysset citronskal og saft henover og en smule agavesirup. Rørt det rundt og kommet det i fryseren en lille times tid.
Rigtig god fornøjelse med opskriften.
Kh. Julie

Citronvafler (how to)

Vaffeltoppings


velb

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret