Rimelig irriterende kommentarer efter man blev mor

12992832_10153512911026517_1598321242_n
Denne her går ud til alle mødre! Hvis det ikke er dig, springer du bare over 😉
Jeg læste på et tidspunkt en sjov artikel, med irriterende ting man kunne høre fra folk, der ikke selv har børn. Jeg synes selv det var ret så morsomt at læse. Faktisk så skægt, at jeg blev nødt til at dele noget lignende med jer. Jeg har tænkt lidt videre, og er kommet frem til 18 sætninger man bare ikke orker at høre fra andre uden børn. Det er selvfølgelig sagt i spøg – men for jer som har børn, er det ikke lidt rigtigt? ;o)

 1. Jeg er træt idag, jeg har næsten ikke sovet i nat.
 2. Nå, men så får du da 6 timers søvn, er det ikke nok?. Ja, afbrudt 3 gange!
 3. Jeg kan godt huske det hele fra mine søskende, så jeg ved lige hvordan du har det
 4. Kan du ikke bare få ham passet i nat, så vi kan tage i byen?
 5. Kan du ikke bare sove når han sover om dagen?
 6. Kan du ikke bare tage ham med til det foredrag eller den fest der?
 7. Hvis det var mig der var mor, ville jeg aldrig lade ham holde min telefon eller lade ham sidde foran fjernsynet, og hans legetøj skal kun være træ og pastelfarver (yes, jeg sagde det samme)
 8. Skal du ikke skjolde hans sut hver gang han taber den?
 9. Skal vi ikke snart tage ud og rejse?
 10. Jeg synes tiden flyver afsted, jeg når slet ikke alle de ting jeg gerne vil.
 11. Kan vi ikke bare være hos jer på lørdag, så kan du da bare putte ungen? Så kan vi vel sagtens sidde og drikke til langt ud på natten og høre lidt musik..
 12. Du ser træt ud, er du syg?
 13. Det er også synd for jer, det er så hårdt at få barn.
 14. Jeg kommer faktisk også nogle gange afsted med beskidt tøj eller fedtet hår
 15. Har du set den seneste film i biffen, prøvet den der nye restaurant eller synes du ikke også bare Patrick fra Paradise hotel er lækker. Hvem?? Det er jo nat, når Paradise starter og nej, jeg render ikke konstant og prøver nye restauranter (desværre)
 16. Han sover vel en masse i løbet af dagen?
 17. Ej, vores vaskemaskine kører bare hele tiden.
 18. Barsel er vel lige som ferie?

Kan du flere??
Kh. Julie

Kommentarer

 1. Når den bette græder lidt og folk siger ‘hun har nok ondt i maven – hvad spiste du i går?!’
  Eller ‘huske nu at når du ammer må du ikke spise: chokolade, jordbær, chili ……… Osv osv’

  1. Haha hvor sjovt Christina 😀 Det var sgu da ret pudsigt var? Jeg er dog også helt klart forstående for at man kan være træt uden barn 😉 Kan jeg da huske jeg også selv var tit. Total cliche – men man skal godt nok nyde en uforstyrret nattesøvn når man kan :p

 2. Jeg elsker når min kæreste siger “åh Gud hvor er jeg træt!” …selvom han har sovet hele natten igennem 😁

 3. Han ved også lige hvor han har jer!
  Eller .. Han har jer om sin lillefinger!
  (Hvor det er en af de der gange, man bare giver lov til noget, fordi man er ude og ikke gider tager situationen op og da sket ikke med et hav af bedsteforældre der så bagefter siger..”årh det også synd for dig med sådan en ravnemor (sagt i sjov) kom over til bedste/mormor” el.lign. ) den trækker tænder ud! 😅🙈

  1. Åh gud det kunne jeg forestille mig. Der er vi ikke helt nået til endnu, men kan lige forestille mig det 😀

 4. ..”hvad får du så tiden til at gå med når hun sover?”
  ..”du er jo alligevel bare derhjemme!”

 5. …”men hvad får du så tiden til at gå med når hun sover?”
  ..”du er jo alligevel bare derhjemme”

 6. Hvordan kan det være du ikke har makeup på?
  Den fik jeg selv sagt til en veninde før jeg selv fik barn, det har vi grinet lidt af efter ☺️

 7. “Ej, det er vel helt vildt hyggeligt at være på barsel? Kunne forestille mig, du får læst en masse bøger?”. Ha! Jo, det er hyggeligt langt de fleste dage, men jeg har i mine syv måneder på barsel endnu ikke haft tid eller overskud til at åbne en bog. Nogle dage er der knap nok tid til at gå på toilettet 😀

  1. Nej synes også nok man skal være mega effektiv når de endelig sover. Haha og tak for din kommentar..

 8. 1. Han er da sulten!
  2. Sådan gjorde vi ikke da i var børn og det er jo gået fint (ja men tiden ændre sig!)

Vis alle kommentarer (21)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret