Vores favorit kluns til Noah

12987948_10153504968536517_883946328_n
For snart længe siden lavede jeg et indlæg omkring hvilke ting og sager vi brugte meget og var specielt glade for til Noah, da han var helt spæd (her). Det blev ret populært, nok fordi man står der som nybagt, eller kommende mor og aner faktisk ikke altid hvilke ting man skal skaffe sig. For mit vedkommende skaffede vi nærmest bare alt, men har dog slet ikke fået brugt alt. Derfor kan det være ret så nyttigt at læse andres råd omkring hvad de bruger mest. Nu er min lille mand 8 måneder og vi har selvfølgelig ikke brug for de samme ting nu, som vi havde sidst. Det er slet ikke sikkert vi er enige, det er jo ret subjektivt, og ens børn er (heldigvis) også meget forskellige. Men her er mine favoritter ift. tøj.

Vi er som sidst stadig klart fan af uldtøj, uld og silke er også en glimrende kombination. Men tøj som er nemt at tage af og på og som kan strække sig, så det kan bruges af flere størrelser. Tøj som er dejlig blødt og varmt. Desuden er jeg stadig fan af ret kønsneutralt tøj, som kan bruges til (forhåbentlig tilkommende) lillesøster engang. Dog er jeg også vild med farven blå, især når de små øjne er blå. Men skrigefarver og for meget tryk på tøjet er ikke lige mig. Jeg køber nærmest alt Noahs tøj på nettet. Jeg synes der er en dejlig ro over at shoppe i sin egen sofa, undgå køer og en masse andre mennesker. De sider jeg oftest køber tøj er Dreams for kids, Uldbørn, Mollyandmy og Parcellet. Jeg synes der er rigtig god service de steder, man får altid en lille hilsen med i pakken og lidt slik. Der er hurtige leveringer og så har de bare nogle lækre sager på de respektive shops.

Nogle af de stykker tøj som har været mine yndlings er:
12966689_10153504934786517_593511723_n
12992865_10153504934706517_1341654567_n
12966485_10153504934656517_1217728115_n

  • Alle bukserne er vildt nemme at trække på, de er alle dejlig bløde og så elsker jeg bare de farver. Jeg er ret vild med at bukserne er dem i et sæt, som er lidt sjove – sat sammen med en stille og rolig ensfarvet body. Skriv endelig hvis du er interesseret i at høre hvor et bestemt par af dem er købt :0) Men de kan højest sandsynligt findes på ovenstående hjemmesider.
  • Af bodyer kan jeg som sagt godt lide nogle lidt mere neutrale nogle. Joha, Marmar og Hust & Claire laver virkelig lækre bodyer.
  • Af jakker og trøjer gælder det samme som ovenstående, hvad gælder mærker og shops. Jeg er vild med en hjemmestrikket vest og så er den grå Engel jakke f.eks. rigtig god, når de sidder op i barnevognen.
  • Ift. huer, sko, luffer osv. – har vi været rigtig glade for den hue fra Noa Noa han har på på billedet herunder. Den er så blød og ret sød synes jeg. Luffer er gode til at holde barnet fra at tage sutten ud (dog propper han så bare lufferne i munden) og så er de gode, da de ellers meget gerne tager hænderne over voksien hele tiden. Sko bruger vi ikke så meget endnu, da han piller dem af og vi oftest er inde eller har fødderne indenfor voksiposen. Men jeg tænker det snart er tid, nu hvor det bliver varmere ude og han måske snart lærer at kravle :o)

12884444_10153441170391517_1768438637_n
Har du nogle favoritter eller nogle stykker tøj som bare har hittet ved jer? Del meget gerne. Jeg kan altid bruge inspiration.
Ellers god shoppelyst ;o)

Kh. Julie
// Indlægget er ikke sponsoreret, det er blot lavet ud fra mine personlige favoritter.

Kommentarer

  1. Hej Julie – skøn blog, du har 😊 Jeg vil høre om du bruger noget under de leggings, Noah bruger, om foråret og efteråret? Er de ikke ret tynde? Jeg overvejer at købe nogen til efteråret, men er i tvivl om min baby kommer til at fryse….

    1. Hej Marianne. Mange tak skal du have 🙂 Nej det gør jeg faktisk ikke. Men der er selvfølgelig også ret stor forskel på hvor varme ungerne er. Noah er næsten aldrig kold, så han har generelt ikke mega meget tøj på. Om vinteren er de måske lige kolde nok. Men ellers synes jeg han er varm nok 🙂

    1. Hej Pia. Mange tak for kommentaren. Det er rigtigt! Kender godt det mærke og havde da helt glemt det. Tusinde tak for tippet 🙂

Vis alle kommentarer (6)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret