Majspandekager, de bedste glutenfrie pandekager

majspandekagerMajspandekager

 

Her er en opskrift på glutenfrie majspandekager, som blev så vellykkede. Jeg er ret tosset med at bage med majsmel, da jeg synes det giver en helt speciel smag og konsistens, som man ikke opnår med andet mel. Det er lige som om pandekagerne bliver lidt mere sprøde med majsmelet

De her pandekager blev virkelig gode. Jeg synes ofte jeg har problemer med pandekager, som brænder på og er umulige at vende. Dem her slipper vildt let, de er dejlig sprøde og krydrede. I min verden: perfekte madpandekager. Synes man de er for saltede, kan man jo forsøge med lidt mindre til en start. Jeg er nok lidt af en saltgris, og kan godt lide hvis maden har meget smag.

Jeg lavede pandekagerne sammen med en omgang vegetarmad: kikærte-butternut squash på panden.  En smurt pandekage med pikantost og så det her mix på, – det var virkelig et hit. Er du ikke vegetar, så er vil både røget laks eller parmaskinke helt sikkert også være lækkert

Opskriften rækker til 4 styks. God fornøjelse og god appetit.

 

 • 2 æg
 • 1 spsk. olie
 • 5 store spsk. fuldkornsmajsmel (med top)
 • 150 ml. mælk
 • 1-2 tsk. salt og et drys peber
 • ½ tsk. spidskommen
 • ½ tsk. koriander

 

 1. Kom alle ingredienser i en skål og pisk sammen
 2. Steg ved middelvarme i olie
 3. Server med dit favorit fyld. Jeg smurte dem med pikantost, og kom en blanding af stegte grønsager og kikærter i. Kylling, laks eller andet i den dur vil også være lækkert at komme i

majspandekager
majspandekager

velb

Kommentarer

 1. Enlig nogle glutenfri pandekager som ser gode ud når vi laver noget lækkert der hjemme så kan min mor ik altid spise med fordi der er gluten i men i aften skal hun forkæles 👍🏼

  1. Hej William. Ej hvor skønt du kan bruge opskriften. Jeg håber din mor blev glad for dem igår :o)

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret