Lidt om de seneste uger, billeder herfra og tanker om fremtiden

hos mormor

  Lidt om de sidste par uger

Så nåede vi til år 2016, hold nu op juledagene er gået stærkt. Håber alle har haft en dejlig jul og en sjov nytårsaften.
Jeg har virkelig nydt de sidste par uger. Jeg har koblet fuldstændig af fra hverdagen, bloggen, bekymringerne og to-do-listen (som ellers er vokset sig endnu større nu)
Mads har haft fri alle dage mellem jul og nytår, og vi har holdt de fleste feriedage hjemme hos min familie. Det har bare været så skønt at have al den hjælp til Noah, og bare al det lækre selskab omkring én hele tiden. Men hvad dælen blev der egentlig af de sidste uger? Synes det er gået så stærkt, og i morgen er det hverdag igen. Ja ja, jeg er stadig på barsel (thank God) – men det at have Mads hjemme og kalenderen fyldt op hver dag er desværre slut.
Så hvad har dagene været fyldt op med? Jeg har kigget lidt tilbage i kalenderen og fundet ud af at jeg har været UTROLIG meget på café, har gået utrolig mange kilometer med barnevognen, spist virkelig meget (usundt) mad, besøgt en del veninder hos deres forældre i Silkeborg, sludret en hel del, spillet en masse kort med familien og ellers brugt ret så meget tid på at få grin frem hos lille Noah. Det ser ekstra sødt ud lige nu, da to små tænder titter frem i undermunden hos ham.
Fra den 22. december, hvor min ferie startede i Silkeborg til nu, ja så har jeg været på café ikke mindre end 7 gange. Plus vi har hentet take away nogle gange, snuppet en latte med på en gåtur i ny og næ og hentet morgenbrød én gang også. Av av. Det er blevet til ca. 50 km gåture med barnevognen, 3 besøg i barndomshjem hos veninder i Silkeborg og tør slet ikke tænke på hvor mange timer jeg har brugt på at sludre løs.

  Lidt om bloggens fremtid og tankemylder herom

Jeg har gået og tænkt lidt over bloggen her i ferien og overvejer lidt at lave nogle tilføjelser hertil. Jeg overvejer lidt at udvide, – at blogge lidt om alt der inspirerer mig. Ikke rigtig nogle faste emner, ikke 100 % sundt mad (klart stadig mad, jeg ELSKER mad og kan slet ikke lade være at dele opskrifter med jer) men simpelthen bare lidt om alle de ting som jeg finder inspirerende, smukt og dejligt her i livet.
Idéer:

 • Lidt om boligting som jeg synes er fine, tips og idéer til boligen, hvis jeg har sådan nogle på hjertet.
 • Lidt mere omkring Noah og generelt bare det at være mor og en lille familie – igen tips og idéer, men også bare oplevelser og små anekdoter fra hverdagen.
 • Lidt om sundhed, det kunne være træningsøvelser (hvis jeg kan huske noget fra denne verden) Åh gud det er lang tid siden jeg har trænet. Tog forleden 10 sølle armbøjninger og havde ondt i kroppen flere dage efter. Hvordan dælen kan det gå så meget nedaf. Nå men lidt om træning, sundhedstips i ny og næ og anbefalinger omkring skønhedsprodukter, oplevelser i denne kategori osv.

Hvorfor? Bare fordi det interesserer mig, jeg synes selv det er hyggeligt at læse med på den slags hos andre, jeg synes det kan give lidt inspiration og jeg har bare nogle gange brug for at komme ud med hvad jeg nu har på hjertet. Hvad tænker I om det? Modtager meget gerne feedback. Nu vil jeg holde mund for idag, det har jo allerede taget helt overhånd det her tankemylder. Tak fordi du læste med.

Kæmpe nytårsknus
// Julie
nissen
carla

Kommentarer

 1. Blev selv mor for 8 uger siden, og vil også gerne igang med lidt træning. Så det ville da være lækkert med gode råd til en mor til en anden 😉 evt et indlæg med gode hjemme øvelser som ikke indeholder så meget mave (det er vel no go endnu).
  Og ellers så synes jeg dine andre punkter er så gode – er stor tilhænger af din blog.

 2. Jeg synes bare, du skal gøre det! Jeg synes altid, blogs bliver lige lidt mere interessante, når man får et mere helt billede af personen bag, og det gør man, hvis du skriver om de ting, du interesserer dig for, og som du bruger tid på i hverdagen 🙂

  1. Mange tak for din kommentar Carina 🙂 Dejligt du synes det, det tænker jeg nemlig også selv. Super fedt at høre det fra en læser 🙂

 3. Hej Julie. Jeg vil se meget frem til lidt træningstips 🙂
  Jeg har været vant til at træne en del før jeg fik børn ( de er nu 7 og 8 år) har stort set holdt pause med træning med små forsøg på at komme igang igen. I sommers lykkedes det så endelig at få rigtigt gang i træningen, men især min mave og core er totalt ødelagt.. Det føles som om der ikke er et eneste muskelfiber tilbage i maven og jeg kan ikke lave en helt simpel mavebøjning!
  Tak for spændende læsning, opskrifter og tips i det forgangne år -jeg ser frem til mere!
  Louise

  1. Mange tak for kommentaren 🙂 Kender godt følelsen af at føle sig fuldstændig muskelfri i maven 😉 Vi må bare i gang igen. Lidt hjemmeøvelser er langt bedre end ingen træning 😉

 4. Jeg synes det ville være super hyggeligt at læse om hvad du har på hjertet og ikke kun sund mad 🙂 mest af alt fordi det bliver mere personligt og dermed vil motivere mig mere til faktisk at læse din blog hver dag, og ikke kun læse med når jeg skal finde endnu en god opskrift :)Tak for god inspiration i 2015 og godt nytår til din lille familie.

  1. Mange tak for din kommentar 🙂 Dejligt du synes det, det tænker jeg nemlig også selv. Super fedt at høre det fra en læser. Ville elske hvis du ville læse med hver dag 😀

Vis alle kommentarer (10)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret