Fredagsmad, inspiration til snasket fredagsmad

Fredagsmad

Fredagsmad, mangler du inspiration til weekenden så kig med her

Fredagsmad – her finder du en masse idéer til hvad du kan servere en hyggelig fredag aften!
Så er det dæleme weekend, slet ikke så ringe! Om lidt kommer Mads hjem og så skal vi ud og handle til weekenden. Jeg tænker vi skal have en indisk simreret i aften. I morgen skal vi nemlig have Noah passet i lidt længere tid af gangen for første gang. Meget nervepirrende. Min mor er helten og Mads og jeg skal prøve at hygge os lidt alene. Virkelig tiltrængt og virkelig længe siden. Vi starter morgenen med brunch på Mefisto her i Aarhus og skal bagefter i Grossererbadet. Bliver så skønt, jeg håber virkelig Noah arter sig.
Efterfølgende kommer Noahs farmor til aftensmad og overnatning og bliver ellers til lidt formiddagshygge søndag. Så jeg skal have lagt hovedet i blød til endnu en aftenret i morgen. Godt nok bliver det så ikke fredagsmad, men lørdagsmad – men det kan vel være det samme ;o) Hvis du endnu ikke ved hvad I skal have her i aften eller i morgen, kan du måske finde lidt inspiration ved en af følgende opskrifter.
Fredagsmad må jo gerne være lidt mere luksus og evt. lidt mere junk i det. Dog skal vores mad altid være nemt, med små hoveder og knap så meget tid i køkkenet. Jeg håber meget du kan blive inspireret til dit fredagsmad lige her. Rigtig god fornøjelse og rigtig god weekend :o)

Forslag til fredagsmad

Pizza

Pizza med bresaola, ruccola, avocado, friskhøvlet parmesan og pinjekerner

Pizza med bresaola, peberfrugt og masser af hvidløg

Tortilla pizza (den virkelig nemme og lynhurtige løsning til dig som kommer sent hjem fra arbejde)

pixxa

Burger og pandekager

Kyllingeburger med rødbedehummus og chilimayo

Pulled beef burgers med tzatziki og sød kartoffel fritter
pulled
Spinatpandekager med kylling og cremefraichedressing 

Pandekager med pulled pork og coleslaw

Mini tortillas med pulled pork, salsa og guacamole

Sandwich, pita og hotdogs

Pita med köfte, haydari og grønt

Pita med falafler og dip

Club sandwich med karrydressing, hjemmebagte brød, hvidløgsbagt kylling og sprød bacon
club
Hjemmelavede gourmet hotdogs med det hele

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og madinspiration

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret