Gløgg (med eller uden alkohol) fra Earth Control

DSC06809
Som jeg skrev for nogle dage siden, modtog jeg en masse lækkert fra Earth Control.
I mit sidste indlæg herom delte jeg en opskrift på noget spiseligt med produkterne fra ovenstående. Denne gang bliver det noget drikkeligt. Da jeg selv er ammende, drikker jeg ikke alkohol. Hvilket er rimelig øv her i juletiden, hvor gløgg ellers pryder diverse menukort rundt omkring. Derfor tænkte jeg, jeg ville kaste mig ud i en hjemmelavet gløgg uden alkohol, lavet ud fra gløggpakken fra Earth Control.
I den “rigtige” version skal der blot tilsættes rødvin. Men i min alkoholfrie version har jeg i stedet brugt en god stærk saft med smag af blåbær, solbær og appelsin (1 dl heraf) og 2 dl vand. Det har jeg kogt op med en god håndfuld af gløggblandingen (bestående af kanelstænger, tørret appelsin, stjerneanis, fenikelfrø, rosiner og mandelsplitter). På 5 minutter har man altså den lækreste look a like gløgg, for os som ammer eller er gravide. Det er da lige i øjet.
Igen vil jeg slå et slag for tidsbesparelsen. Desuden sparer man penge på at købe blandingen, fremfor at skulle ud og skaffe alle de forskellige ting individuelt. Win win.
DSC06814
DSC06816
Opskriften rækker til to mindre glas og i selskab med figen- og dadelkonfekten på billederne er julehyggen da reddet. Konfekten består af mandler og dadler. Kakao og espresso i den ene og appelsin i den anden. Jeg har endnu ikke selv fået det gjort, men tænker at vende dem i mørk chokolade her i weekenden – kunne da kun blive lækkert.
God fornøjelse og rigtig god december – det sidste vi har ind til jul. Nu skal hyggestemningen altså skrues fuldt op for. Jeg starter for alvor i weekenden, hvor vi tager hjem til Silkeborg og besøger familie. Desuden står den på julebag og julemusik søndag med min kusine, fantastisk.

// Juleknus herfra

Indlægget er sponsoreret

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret