Sød kartoffel rösti

DSC05571
En af de opskrifter jeg er aller mest tosset med her på bloggen er disse spinatdeller. Jeg synes de er helt perfekte i både smag og konsistens. De er vanvittig nemme at lave, de hænger sammen og brænder ikke på. Alle de ting gør at jeg har lavet dem om og om igen. Så nu hvor de var/er så gode, har jeg forsøgt mig i samme dur. Men denne gang med sød kartoffel som hovedperson. Jeg er nemlig også helt tosset med sød kartoffel, så mon ikke det bliver godt, og det gjorde de 🙂

Sød kartoffel rösti

 • 2 søde kartofler
 • 3 (små) æg
 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk salt
 • 1 dl havregryn
 • 1/2 dl HUSK loppefrøskaller

 

 1. Skræld de søde kartofler og riv dem groft.
 2. Hak løg og hvidløg og kom ved
 3. Saml ovenstående med æg, havregryn og loppefrø og kom salt ved.
 4. Steg dem i godt med olie

DSC05566
Velbekomme
// Julie

Kommentarer

 1. Jeg tænker, at man kan bruge hampefrø eller chia frø i stedet. De er desuden meget sunde p.gr.a. deres olier.

 2. Jeg tænker, at man måske kan bruge hampefrø eller chia frø i stedet. De suger også godt og er dertil meget sunde p.gr.a. deres olier.

  1. Hej Kristine 🙂 Ja det kan du godt, men de suger rigtig meget væske – så de er ret nyttige. Ellers skal du bare bruge flere havregryn, eller sørge for at presse alt væsken ud af de søde kartofler først. Bare så dejen ikke bliver for våd 🙂

Vis alle kommentarer (5)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret