Kylling i ovnen med lækre sager

kylling
Her er en opskrift som jeg har lavet et utal af gange. Vi får rigtig tit kylling her hjemme, da det er sundt, det er til at betale, nemt og noget som de fleste kan lide. Men ofte bliver det bare til et par kyllingefileter på panden med salt og peber, og hvis det er rigtig spændende, så også lidt karry. Det er lidt ærgeligt, når man kan gøre noget lige så nemt, men som måske er lige en tand mere spændende.
Denne måde at tilberede kylling på giver en masse smag og gør den super saftig. Det kan vel knap kaldes en opskrift, men mere et forslag til hvordan du også kan servere din kylling. Lidt soltørret tomat, hvidløg og krydderurter på, ind i ovnen – og bum, så er der lidt lækkert på menuen.
Server f.eks. kyllingen i burger, sandwich eller pitabrød med en masse grønt og en form for dip. Uhm.. God appetit.
 

 Kylling med soltørret tomat og rosmarin

 

  • En pakke kyllingefileter
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • 3 spsk soltørret tomat
  • salt & peber
  • et par kviste rosmarin

 
 

  1. Kom kyllingefileter i et ovnfast fad og kør lidt olie ud over. Hak hvidløg groft og kom over sammen med salt, peber, soltørret tomat og rosmarin
  2. Bag ved 200 grader i ovnen i ca. tyve min

 
Velbekomme
// Julie

Kommentarer

  1. Uhm din variation med pesto og det ser også virkelig lækker ud. Det kan være jeg skal snuppe den til gengæld så og lægge op også 😉 Selvfølgelig med et link til dig.

Vis alle kommentarer (7)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret