Sommersalat med jordbær og lufttørret skinke

DSC05395
Her er en sommersalat som netop bare skriger af lune sommeraftener og godt humør. Salaten er med alt det lækre og smager bare ualmindelig godt, når man tænker på hvor hurtig den er at smække sammen. Den er rig på de gode fedtsyrer og proteiner, den smager dejlig frisk, men får noget modspild til alt det sunde af de fede avocadoer og de sprøde saltede ristede pinjekerner. Den vil være helt perfekt med en skive hjemmebagt ristet brød til, og en dejlig grøn pesto.
Idag er vejret helt perfekt og jeg har hygget hele dagen med min veninde Stinna, som står bag bloggen Stinna.dkVi har været i køkkenet et par timer og fået en masse kreeret. Bl.a. denne sommersalat. Stinna er vegetar, så skinken fik jeg vist for mig selv. Opskriften svarer til 2 personer her.

 Sommersalat med jordbær og skinke

 

  • 2 store håndfulde frisk spinat
  • et par stykker lufttørret skinke
  • 1,5 avocado
  • 10 jordbær
  • 1/2 rødløg
  • en lille håndfuld feta
  • 30 g pinjekerer

 

  1. Skyld spinat og kom den i en skål sammen med jordbær, hakket rødløg, avocado og feta
  2. Tag lidt skinke og skær det i mindre stykker eller rul det til små blomster som her
  3. Rist pinjekerner på en tør pande og kom over

DSC05385
Velbekomme :o)

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret