Iskaffe med vanilje

iskaffe

Iskaffe med vanilje

En varm sommerdag med blå himmel, bare ben og solbriller på, skriger bare efter iskaffe. Jeg får lyst til iskaffe hver eneste gang solen skinner og det er lunt. Jeg er generelt virkelig vild med kaffe, men en varm sommerdag føler jeg ikke altid for den varme kop kaffe. Så er iskaffe altså lidt mere mig.
Jeg synes faktisk de iskaffe man får på caféer er jævnt kedelige ret tit, det er bare et espressoskud med isterninger og mælk. Jeg er en dessertgris og foretrækker derfor også min iskaffe lidt sødere og sjovere. Sjovt nok, kan jeg slet ikke fordrage hvis min varme kop kaffe bliver sød – den skal bare være varm kaffe (med mælk). Men en iskaffe, den må altså gerne spices lidt op.
Jeg har her blendet hele molevitten, hvilket gør den super cremet. Jeg har tilføjet vaniljeproteinpulver, hvis man ikke har det – kan det sagtens undlades. Men det giver virkelig en lækker cremet konsistens og smag. Er du til en endnu vildere type iskaffe, som en iceblend – så har jeg en super lækker opskrift her.
God fornøjelse med den og nyd nu de varme lækre sommerdage
Her er der hvad der svarer til to glas.

Iskaffe med vanilje

 

  • 6 isterninger
  • 1 stor spsk. vanilje proteinpulver
  • 1,5 spsk. kaffepulver
  • 1 spsk. agavesirup (eller 1 lille tsk. sød)
  • 5  dl mælk (gerne en sød én, som vaniljemælk, mandelmælk eller ligende)

 

  1. Kom det hele i blenderen, kør rundt og server med det samme

iskaffe

Velbekomme
// Julie

Kommentarer

Vis alle kommentarer (5)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret