Citronpandekager med birkes

Citronpandekager
Mmm, bloggen har idag fået besøg af min søde bloggerveninde Stinna! Eller i hvert fald af hendes lækre citronpandekager. Hun er så heldig at befinde sig i Vietnam lige pt, hvor hun arbejder som sygeplejerske. Derfor har vi byttet lidt rundt, så vi besøger hinandens blog med vores egne indlæg. Jeg havde derfor æren af at besøge hendes blog for et stykke tid siden med en af mine opskrifter (denne) & nu har vi vendt skuden, og smidt en af Stinnas opskrifter op her. Jeg måtte selv vælge hvilken opskrift jeg har lyst til at præsentere for jer her og jeg faldt straks over disse citronpandekager. For er de ikke bare flotte og lækre? 🙂 Her kommer opskriften..

Citronpandekager

 

 • 3 æg
 • 30g mandelmel (blendede mandler)
 • 2 bananer
 • citron (skal af ½ citron og saft af ½-1 citron)
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 dl havregryn
 • 2 spsk birkes
 • 1 spsk honning

 

Jordbær-topping

 

 • 6 friske jordbær
 • 1 tsk honning
 • 2 tsk citronsaft
 • lidt salt

 

 1. Blend mandler og havregryn til mel.
 2. Mos bananerne.
 3. Bland alle ingredienserne til pandekagerne. Gem lidt citron til topping.
 4. Steges i lidt kokosolie eller smør ved middel varme.
 5. Imens laves jordbær-topping.
 6. Hak jordbær og vend dem i honning og citron.

Citronpandekager
Velbekomme & tak til Stinna fordi du deler din lækre opskrift!
Ps. kom snart hjem fra det dersens Vietnam & besøg mig og min tykke mave i stedet! Lover at bage en kage til dig.

Kommentarer

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret