Glutenfrie blåbærmuffins med hytteost

DSC04313
Min lillesøster spurgte forleden om jeg ikke ville lægge nogle opskrifter op på madpakke idéer. Noget som er sundt og nemt at tage med på farten. Noget som giver lidt energi og som kan holde dig et par timer i tasken. Så idag har jeg bagt muffins i alle mulige afskygninger. Disse samt nogle med æble-banan-peanutbutter og nogle med kartoffel og spinat. De andre opskrifter vil komme op de næste par dage. Nu får i disse først 🙂 Der blev omkring 10 stk ud af opskriften
 Blåbærmuffins

 • 1 banan
 • 2 æg
 • 3 store spsk. hytteost
 • 100 g. frosne blåbær
 • 4 spsk skyr
 • 4 spsk majsgryn (alternativt havregryn)
 • 2 spsk HUSK loppefrøskaller
 • 1 lille spsk bagepulver
 • 1 god knsp salt
 • 2 spsk flydende sød (eller andet sødende)

 

 1. Mos bananen og kom den og alle de andre ingredienser i en skål og rør godt rundt.
 2. Kom dejen i muffinsforme og giv dem omkring 20 min i ovnen ved 200 grader

DSC04295
DSC04291
Velbekomme

Kommentarer

  1. Hej Maja. Ja det vil jeg bestemt mene. Jeg har selv haft dem på frost og bare snuppet en iskold én med i madpakken :o) Evt. en tur på risteren inden..

  1. Hej Lea 🙂 Du kan evt. erstatte det af noget mel, gryn eller lignende. Hørfrø tror jeg giver en lidt for grov konsistens 🙂

 1. mine flød totalt ud i muffins formene, og blev ret grimme. Smagen var god, dog blev mine også lidt gummi agtige 🙂 men ellers var de
  Gode !

  1. Nå for pokker, det er rigtigt at loppefrøskallerne kan gøre dem ret gummi agtige. Jeg tror muligvis også jeg kommer lidt mindre i af det næste gang. Men ellers synes jeg nu ikke mine blev flydende. :/ Det var ærgeligt. Håber de kunne spises alligevel 🙂 Rigtig god påske..

 2. Hvorfor har jeg ikke fundet din blog før nu?! Du laver jo det lækreste mad og så er det ovenikøbet sundt 😀
  Jeg er selv fysioterapeut studerende på 3. Semester og fornemmer allerede at du bliver min guru 😉

  1. Haha, hvor er du bare sød. Mange tusinde tak for de fine ord.. Held og lykke med resten af uddannelsen og skønt du kan bruge mine opskrifter. Knus Julie

Vis alle kommentarer (10)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret