Abb Attack Vol 1

træn

Jeg er blevet spurgt et par gange om jeg ikke kan give lidt inspiration til maveøvelser. Det kan jeg da. Her ser I nogle af de øvelser jeg oftest laver, når jeg træner mave.
Jeg vil lige slå fast at man træner mave igennem hele ens træning (i hvert fald hvis man træner korrekt ;)) Da alle øvelser kræver en god stabilisering af core, så her vil man automatisk træne sin mave statisk.
Men for at få mavemusklerne til at arbejde mere dynamisk ses her nogle øvelser man kan bruge!
En anden ting jeg lige vil påpege ift. mavetræning. Maven er ikke anderledes end resten af kroppens muskler. Dvs. kører du 8-12 gentagelser for ben og arme, så gælder det samme for maven. Man får ikke så meget ud af at lave 200 mavebøjninger uden vægt, hvor de føles ganske nemme de første 150 stk. I hvert fald ikke styrkemæssigt, her får du mere udholdenhedstræning.
Så kør gerne 12 gentagelser for maven også. Det kan sagtens være hårdt, hvis du bare vælger en svær nok øvelse eller har belastning nok på.
Nå, men når alt det her er sagt. Så kommer de her
IMG_7576IMG_7577
1) kør ind og luk sammen om kettlen og skub den ud igen. Bonus: går også i triceps.
IMG_7575IMG_75782) samme øvelse, men denne gang strækkes arme og ben og mødes oppe i vejret. Dette giver en længere vægtstangsarm og er derfor en progression af øvelse nr. 1.
IMG_7580IMG_7581
3) Twist fra side til side. Denne går i dine skrå mavemuskler. Du kan gøre den lettere ved at sætte hæle i gulvet og gøre det sværere ved at lægge dig mere ned.
IMG_7574IMG_75694) Swings. Denne er hårdt for stort set hele kroppen, men især maven bruger du til at svinge kettlen op over hovedet. Vigtigt med strakt ryg hele vejen igennem. Så strit godt med bagdelen, for at passe på lænden.
IMG_7567IMG_7568
5) Træk bolden op under dig selv og skub dem tilbage igen. Denne kan også laves med fødderne på en stor bold (coreball)
Så er det bare at gå i gang! God træning..

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret