Broccoli spinat pølsehorn

Billede
Jeg har før kastet mig ud i de populære broccoli pølsehorn, men der synes jeg de blev lidt tørre og kedelige. Så nu har jeg forsøgt en gang til og denne gang blev de super lækre. De er på ingen måde tørre, men super bløde og lækre.

 • 2 dl vand
 • 3 æg
 • 1 tsk oregano
 • 1 tsk garam masala
 • 1 tsk salt og lidt peber
 • 1 tsk bagepulver
 • 4 spsk hytteost
 • en stor håndfuld frisk spinat
 • 1 stor håndfuld broccoli
 • 2 spsk husk loppefrøskaller
 • 2,5 dl fuldkorns majsmel
 • 1 dl rugmel
 • kyllingepølser

___________________________________

 1. Hak spinat og broccoli ganske fint (jeg brugte blot rå broccoli) og kom i en skål sammen med resterende ingredienser. Dejen skal være godt klistret.
 2. Nu kommer man på opgave, dejen skal hænge fast på pølsen, hvilket ikke er helt nemt når den er så klistret. Det hjælper dog at have rene hænder hver gang man påbegynder et nyt pølsehorn. Klister evt. Lidt dej på den ene siden og læg pølsehornet på en bageplade på denne side. Dæk den nu med dej på de resterende sider.
 3. Drys evt. lidt majsgryn over pølsehornene og bag dem ved 175 grader I ca. 20 min

BilledeBillede

Kommentarer

 1. Super lækre… jeg valgte at hakke pølserne i små stykker og putte dejen i muffin forme… nemt og ingen grattede fingre?

  1. Hej Anne
   Jeg har faktisk ikke prøvet, men jeg tænker da klart det er en mulighed. Dog er squash nok lidt mere vådt i konsistensen end broccoli. Så jeg forestiller mig du enten skal presse væsken godt væk fra din revet squash inden det kommes ned til dejen. Ellers skal der nok tilføjes mere mel. Men jeg tror sagtens det kan lade sig gøre 🙂

 2. Ej, hvor ser de bare lækre ud! Jeg har kun prøvet at bage de helt klassiske med brocoli, men dine ser langt mere sprøde og interessante ud! Når min opgave er ved at være ude af verden, så skal jeg have gang i bagningen igen! Har gemt denne opskrift 😀
  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

Vis alle kommentarer (14)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret