De 10 mest læste indlæg i maj måned

Skærmbillede 2017-05-31 kl. 13.19.21
Jeg sidder lige og kigger lidt statistikker, for at lure på hvad I læser mest herinde. Jeg synes det er meget sjovt at studere, og det giver mig også en idé om hvilke opskrifter I foretrækker. Dog må I meget gerne smide en kommentar, hvis der er noget I ønsker mere af. Morgenmad, madpakkeidéer, brød, salater, simremad, desserter, – måske noget mere træning, videoer eller snak om børn? Bring it on :o)
Jeg kunne selv godt tænke mig at blive bedre til at filme flere træningsvideoer, måske også dele noget mere morgenmad, det er ved at være lang tid siden jeg har gjort det.
Her er listen over de 10 mest læste indlæg i maj måned 2017. I maj er mine indlæg/opskrifter blevet læst (eller åbnet, hvem ved om I overhovedet læser det) ;o) hele 207.149 gange, det er altså virkelig mange gange, og jeg er så glad for at I følger med. Tak, tak, tak!

De 10 mest populære indlæg

 

 1. Koteletter i fad i en sundere og grønne variant
 2. Sundere twix
 3. Grøntsags-bønne deller
 4. Spinatvafler med pulled chicken
 5. Indisk simremad med oksekød og grønt
 6. Spinatpandekager med kylling
 7. Pasteret med chorizo, tomatsauce og frisk basilikum
 8. Thaisuppe med kylling
 9. Pasteret med lime-parmesansauce, kylling og pinjekerner
 10. Snoet brød med oste-soltørret tomatfyld
 11. Mexicansk pas-dig-selv-ret

Det er ret tydeligt at mine aftensmadsretter hitter mest. Dog er madplanerne også godt læste, så det er virkelig også fedt.
Igen, tak – og kommenter endelig hvad I ønsker og mangler her på siden.

Kommentarer

 1. Hej Julie
  Jeg følger rigtig meget med i, alle dine opskrifter, og jeg er mest vild med dine simre retter og når du har lavet noget thai eller indisk. Derudover prøver jeg at spise så sundt som muligt med massere salater og jeg er så glad for de mange muligheder du fremlægger ??????

  1. Hej Hannah
   Mange tak for dine søde ord og din kommentar 🙂
   Det er lige præcis de retter du ønsker, som jeg forestillede mig, at I nemlig gerne ville have 😉
   Jeg fortsætter i den dur.
   Tak fordi du læser med.

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret